Le Nais es presenta amb 'Unshape Love'

L'escena indie catalana té un nou talent emergent nascut a Balaguer

El so indie nascut a Balaguer però amb assentament barceloní. Així és Le Nais, nom darrere on s'amaga la Naida, aquesta jove promesa artística multidisciplinada: músic, model, poeta i dissenyadora de joies. S'ha format durant molts anys al conservatori musical, però després d'un trencament amorós i una reconciliació amb la música, Le Nais entra en escena.

View this post on Instagram

A post shared by le nais (@le.nais)

El mes de febrer 2020 havia d'estrena el seu primer EP al Primavera Sound, però a causa de la pandèmia de la COVID19 va fer que s'ajornés. Tot i així, Le Nais estarà al cartell del 2021. A més a més, forma part de la primera edició del Roster Movistar. Afirmen: "Amb la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical nostàlgic i fosc, que contrasta amb la seva persona: alegre, lluminosa i plena de força".

Amb aquest primer disc s'ha anat fent un lloc en l'escena indie del país. I ara arriba un doble senzill amb un doble videoclip que ja està fent les delícies de tots el que es deixen acotxar pel seu Unshape Love. Aquest nou EP està compost per dos temes: 'Let Me Cry' que et fa posar la pell de gallina i per 'Hurts So Good' que et segueix captivant per la seva proposta pura, transparent i veritable. Dues cançons que parlen de diferents tipus d'amor. Tracten la manera de reconèixer-los, d'acceptar-los, celebrar-los i de com n'arriben a ser d'aclaparador.

View this post on Instagram

A post shared by le nais (@le.nais)

Les dues cançons estan incloses al mateix vídeo, tot un exercici audiovisual de bellesa visual que sedueix per la veu devastadora i de vellut de Le Nais i pel concepte de l'amor com a vincle.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?