En Pemi Rovirosa ens envaeix de nostàlgia amb ‘Algún día’

El compositor Javier Gil i la música d’en Pemi Rovirosa s’uneix i dóna forma a aquest nou senzill

En Pemi Rovirosa estrena 'Algún día', el quart senzill del seu pròxim disc / RGB Suports / Pemi Rovirosa

El 2021 arriba carregat de sorpreses i de bona música. En Pemi Rovirosa no anava a ser menys! A principis d’any presentarà el seu nou treball discogràfic, del qual, ja ha avançat alguns senzills. ‘Algún día’ és el quart tema que ens descobreix del seu primer àlbum en solitari.

Una cançó que transmet pau i tranquil·litat, i alhora et transporta cap a moments del passat on la nostàlgia, t’envaeix profundament. Quantes vegades hem imaginat un comiat amb alguna persona? Moltíssimes, de ben segur. El que mai imaginem és la nova vida que arriba després. ‘Algún día’ parla no només de la soledat, sinó que també de pensaments, de records i de moments viscuts, intentant imaginar el significat d’un ‘comiat’ i el que comporta amb el pas del temps.

La realitat i la ficció es barregen en aquesta melodia del fundador de Lax’N’Busto, ja que la cançó fa una evolució entre el que és intangible com les il·lusions i la imaginació d’un món amb una altra persona, sense lleis i amb llibertat, fins a el que és tangible, com és la realitat.

La portada, creada pel Santipérez, representa tot això en forma d’il·lustració: el caos sota l’espera d’un personatge a casa seva, en aquest cas en Javier Gil.

En la producció d’’Algún día’, Rovirosa compta amb l’Adrià Farré als teclats i veus, amb la Nerea Bassart a les veus i en Kike Ordax als saxos.

No et perdis el nou projecte d’un dels referents del panorama musical del pop-rock als Països Catalans, que a més arriba acompanyat d'Els Invictes. Escolta ja el nou tema d’en Pemi Rovirosa!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?