Els Gertrudis i els Doctor Prats sumen forces a ‘No em dóna la gana’

El senzill va sortir a la llum fa gairebé un any i ja acumula més de mig milió de reproduccions

L’energia positiva de la banda de La Garriga, els Gertrudis, és evident. Però si parlem d’ells i de la fusió amb els Doctor Prats, esdevé un èxit indubtable. Ara, uneixen el seu talent i presenten aquesta nova versió que dóna nom al darrer disc dels Gertrudis, que es va publicar l’any passat i que ja compta amb més de 5 milions de reproduccions gràcies a altres hits com ‘Si tothom calla’, ‘Bon dia vida’ o ‘T’he imaginat tant’, que ja està sonant a l’antena d’ELS40.

Complicitat. Això és del que clarament disposen ambdós grups. I el resultat final és música fresca, ballable i carregada d’optimisme! Amb aquest tema les dues bandes demostren l’energia que ha nascut dels backstages de festivals i de festes majors on han coincidit, i la transformen en un èxit immediat.

La cançó parla de l’empoderament que qualsevol persona necessita després d’una ruptura amorosa. I això és només el punt de partida. El tema ve acompanyat d’un videoclip divertit realitzat pel Pol Fuentes i protagonitzat pels dos grups, on apareixen cares conegudes com la de l’actriu de ‘Les de l’Hoquei’, la Dèlia Brufau, l’actor del 'Polònia' Sergi Cervera, la periodista i monologuista Charlie Pee, l’actor Biel Duran i la tiktoker Gemmeta la divina.

No em dóna la gana és el vuitè disc dels Gertrudis que els ha tornat a posicionar com un dels grans grups de l’escena festiva catalana.

Escolta ja la nova versió del seu senzill de la mà dels Doctor Prats!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad