Els Gertrudis i els Doctor Prats sumen forces a ‘No em dóna la gana’

El senzill va sortir a la llum fa gairebé un any i ja acumula més de mig milió de reproduccions

L’energia positiva de la banda de La Garriga, els Gertrudis, és evident. Però si parlem d’ells i de la fusió amb els Doctor Prats, esdevé un èxit indubtable. Ara, uneixen el seu talent i presenten aquesta nova versió que dóna nom al darrer disc dels Gertrudis, que es va publicar l’any passat i que ja compta amb més de 5 milions de reproduccions gràcies a altres hits com ‘Si tothom calla’, ‘Bon dia vida’ o ‘T’he imaginat tant’, que ja està sonant a l’antena d’ELS40.

Complicitat. Això és del que clarament disposen ambdós grups. I el resultat final és música fresca, ballable i carregada d’optimisme! Amb aquest tema les dues bandes demostren l’energia que ha nascut dels backstages de festivals i de festes majors on han coincidit, i la transformen en un èxit immediat.

La cançó parla de l’empoderament que qualsevol persona necessita després d’una ruptura amorosa. I això és només el punt de partida. El tema ve acompanyat d’un videoclip divertit realitzat pel Pol Fuentes i protagonitzat pels dos grups, on apareixen cares conegudes com la de l’actriu de ‘Les de l’Hoquei’, la Dèlia Brufau, l’actor del 'Polònia' Sergi Cervera, la periodista i monologuista Charlie Pee, l’actor Biel Duran i la tiktoker Gemmeta la divina.

No em dóna la gana és el vuitè disc dels Gertrudis que els ha tornat a posicionar com un dels grans grups de l’escena festiva catalana.

Escolta ja la nova versió del seu senzill de la mà dels Doctor Prats!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?