Descobrim la banda Aliena que està a la final del programa 'Cover' de TV3

El grup aconsegueix estar entre els finalistes gràcies a una versió de la cançó 'Déjame escapar' d'en Nil Moliner

Els Aliena són una banda de cinc joves arribats de La Seu d'Urgell i d'Andorra que es mouen a ritme de Rock i Punk-Pop amb un punt gamberro que enganxa per la seva manera directa de celebrar els seus himnes. El grup ha presentat pel programa de TV3 'Cover' una versió més rockera del 'Déjame Escapar' d'en Nil Moliner i han sorprès a tothom en aquest nou format televisiu presentat per en Miki Núñez, de fet estan entre els favorits dels jutges del concurs.

La versió presentada pels Aliena entra des d'avui mateix a la darrera fase del programa de TV3 amb la votació popular i no sabrem els resultats fins al 3 de desembre que és quan es lliurarà l'únic premi de 10.000 euros pel cover guanyador, només un grup o cantant potser qui s'emporti l'honor de ser els primers guanyadors del programa.

Fins al moment, el grup ha publicat el seu disc "Hasta el amanecer", editat el passat mes d'abril en plena pandèmia, no tot són males notícies per la música, també tenim grans sorpreses com aquesta. La banda té les seves influències en grups tan bèsties com Bring Me The Horizon o A Day To Remember i ja us podeu imaginar la vitalitat i energia que transmeten les seves primeres cançons.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40