Les cançons en català més escoltades aquest novembre

El rànquing de l'APECAT amb les cançons més escoltades en llengua catalana en forma de playlist

La Beth, els Stay Homas o La Pegatina són alguns dels artistes que has escoltat freqüentment aquests darrers trenta dies i que lideren la nova llista mensual d'aquest mes de novembre. El rànquing que publica mensualment l'associació de productors i editors fonogràfics i videogràfics catalans (APECAT) incorpora els temes més radiats del mes de novembre a les diferents emissores musicals del país, entre elles ELS40.

Aquest novembre la Beth corona la Pole gràcies al seu retorn musical 'Que tremolin els arbres' que entra directament al número u. Això sí, els Stay Homas amb els Oques Grasses no han perdut gaire pistonada respecte a l'octubre i només cauen una posició amb 'The Bright Side', ocupant el segon lloc. El pòdium el completen la formació montcadenca La Pegatina amb 'La Guspira'.

Aquest mes trobem diverses noves entrades al rànquing, la primera al quart lloc és per l'últim single dels Txarango, 'Quan Cau el Sol', cançó que forma part del seu àlbum de comiat, De Vent i Ales. Seguits del Miquel Abras amb 'Ara que ets ocell'. A la sisena casella, els Porto Bello entren al llistat de cançons en català més escoltades aquest novembre gràcies al seu darrer senzill 'Abril'. El Top Ten continua amb els Blaumut i el seu 'Ara, Aquí, Present' i la nova entrada dels Buhos amb 'Mil Batalles'. Tots ells èxits en català actuals que escoltes cada dia a ELS40. En novena i desena posició respectivament se situen Els Amics de les Arts amb 'No Vam Saber Tornar' i el David Ros i la seva darrera cançó, 'Com l'aigua'. Després, en onzena posició hi ha 'El Dia de la Victòria' dels Buhos al costat del Miki Núñez, la Suu i el Lildami. Els Cultrum van darrere dels penedesencs amb la seva cançó 'Seguiré cantant'. La Suu cau fins a la casella número tretze amb 'Tant de bo', seguida de 'L'altre fase' del Joan Garrido. A mitja taula els reusencs Koeman pugen del vint-i-quatre al quinze amb 'Dimarts'.

La segona meitat del llistat l'obren els vallesans 31 FAM i 'Un Plan B', al setze. Darrere d'ells, Les Montses entren al rànquing amb la seva 'Fletxa de Foc'. Els Gertrudis cauen fins a lloc divuit amb 'T'he Imaginat tant', la cançó del Mulla't, la campanya per lluitar contra l'esclerosi múltiple. La baixada més destacada d'aquest més la protagonitzen els Txarango amb el senzill 'A la deriva' que cau quinze caselles, del quart al dinovè lloc. L'Espere que tornes' de la Samantha retrocedeix fins a la vintena posició. I un lloc per sota, una de les cançons que més temps porta al rànquing de temes més escoltats en llengua catalana des de la seva estrena: el 'Milionària' de la Rosalia. En vint-i-dosè lloc, entra en llista el Senyor Peix gràcies a la seva nova cançó 'Demà i per sempre'. Aquest mes de novembre, trobem dos retorns en el rànquing, el primer que trobem és el dels Blaumut i el seu mític 'Pa amb oli i sal' que ens omple de bon rotllo des de la casella número vint-i-tres. Una per sota, al vint-i-quatre, els vilassarencs Arc De Triomf entren al llistat de cançons amb 'Perdre el rumb'. La Plaga N11 es queda immòbil respecte el mes passat, ocupant el mateix lloc a la llista amb 'El rostre del vent'. Per sota, els Massa segueixen defenent la seva darrera cançó, 'El camí més fàcil'. En vint-i-setena posició entren en llista The Tyets i el seu nou senzill, 'Bebesita'. Els segueixen, una altra de les cançons que més temps porten dins del rànquing, l'Sta Guai' dels Oques Grasses. 'La Petita Rambla del Poble Sec' del Cesk Freixas i els Txarango lluiten per no desaparèixer del llistat musical. En darrera posició, de les trenta cançons en català més escoltades aquest novembre trobem una reentrada d'allò més sorprenent, 'Així i tot'. Un tema del 1995 es cola de nou entre les trenta cançons en català més escoltades d'aquest mes: la desapareguda formació menorquina del Cris Juanico. Els Ja T'ho Diré van plegar veles l'any 2003, tot i que després de disset anys en actiu, van decidir fer un retorn musical amb diversos concerts l'any 2012.

Te recomendamos

Pots veure els videoclips de les trenta cançons en català més escoltades del mes de novembre en forma de playlist aquí:

Haurem d'esperar trenta dies per conèixer quines seran les cançons en català més escoltades i si la de Súria seguirà gaudint de la primera posició.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad