Els Buhos es reinventen amb el seu nou espectacle, dirigit per l’Albert Pla

Es tractarà d’una obra de teatre musical, sota el nom de ‘Teràpia Col·lectiva’

Els Buhos es reinventen amb el seu nou espectacle, dirigit per l’Albert Pla

Els durant el rodatge del videoclip de 'Mil Batalles' a les mines de sal de Cardona / Bernat Almirall

En una situació tant atípica com la que estem vivint, el món de la cultura i de la música no tenen cap altre remei que reinventar-se per tirar endavant en la situació actual. Costa molt imaginar-se a un curt termini concerts multitudinaris de milers de persones, saltant i ballant les cançons. Una de les bandes més festives i que reuneix un major nombre de seguidors a Catalunya són els Buhos, i davant la impossibilitat d'oferir concerts amb un ampli públic al seu davant han decidit reinventar-se i crear la 'Teràpia Col·lectiva', el seu nou espectacle pensat per a teatres i auditoris.

Aquesta gira els servirà per presentar el seu nou disc, 'El dia de la victòria', que van publicar al novembre. No es tractarà d'un concert normal, l'espectacle serà una obra de teatre musical amb crítica social, humor i sàtira, on hi haurà també improvisació i òbviament molta música. El director del espectacle serà ni més ni menys que l'Albert Pla, que aporta el seu indiscutible toc personal i la seva genialitat. De fet quan els Buhos ens van venir a visitar per presentar-nos el seu nou disc a ELS40 ja ens van explicar les seves intencions amb el músic de Sabadell.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ELS40 (@els40)

La banda de Calafell han preparat una gira per desenes de teatres i auditoris, començant pel 19 de desembre al Teatre del Casal de L'Espluga de Francolí. El 13 de març estava previst que actuessin al Sant Jordi Club de Barcelona, però en comptes d'això estaran dos dies seguits al Teatre Coliseum de la ciutat Comtal (12 i 13 de març). Altres indrets que visitaran seran Manresa (19 de febrer), Vic (26 de febrer) o Girona (27 de març), entre les primeres 20 dates confirmades d'aquesta gira inèdita.

Els Buhos es reinventen amb el seu nou espectacle, dirigit per l’Albert Pla

Aquest espectacle serà el preludi d'una gira multitudinària que faran els Buhos per presentar el seu nou disc a festivals i sales de concerts amb milers de persones, això serà quan la situació ho permeti, i en les circumstàncies actuals ningú sap dir del cert quan es podrà portar a terme.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad