Camilo: “les millors cançons de la meva vida estan en aquest nou àlbum”

En menys d’un any, el colombià ha guanyat el seu primer Grammy Llatí i està nominat a un Grammy Americà

El Camilo per primera vegada a LOS40 Music Awards 2020 a Madrid / Juan Naharro Jimenez (Getty Images)

Por primera vez, així és com el Camilo debutava com a cantant, després d’haver estat compositor de grans artistes. Un àlbum que l’ha portat a la fama a escala mundial i a ser conegut per altres professionals del món de la música, amb els quals ha col·laborat en aquest primer disc.

'Por primera vez' és també el senzill de l’àlbum protagonitzat per la seva dona Evaluna, amb un videoclip del dia del seu casament. I és que l’artista no ha pogut tenir una “primera millor vegada”, perquè des d’aleshores, ja ha assolit 7 discos de platí i 3 d’or. Tot i això, afirma que ell ja no busca la “qualitat”, sinó que un dels ingredients per triomfar és la “identitat”.

La seva carrera musical ja ha calat en el cor de moltíssima gent, i no només dels seus seguidors, o més ben dit, de la “tribu”, com ell els anomena, sinó que també d’artistes de la talla de la Shakira, qui li va demanar fer la remescla de ‘Tutu’ o el Pablo Alborán, amb qui va col·laborar a ‘El Mismo Aire’, un tema que es va construir a distància a causa de la pandèmia.

Ara, l’artista arriba amb nova música de la mà d’El Alfa, ‘Bebé’, on li rendeix tribut a la República Dominicana, que per a ell és com la seva segona casa perquè la seva família es va mudar i tal com explica el colombià “semblen més joves i feliços ara”.

Després d’èxits com ‘Favorito’, ‘Vida de Rico’ o la remescla amb el Rauw Alejandro de ‘Tattoo’, entre d’altres, el Camilo està a punt d’estrenar un segon àlbum on assegura que “les millors cançons de la seva vida s’hi troben allà. A més, aquest dissabte passat, el cantant va assistir per primera vegada a LOS40 Music Awards, i va guanyar un Premi com a Artista Revelació de l’Any dins la Categoria Llatina.

Fes una ullada a l’entrevista completa de la mà de la Maria López.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40