‘All of you’, el nou videojoc creat a Barcelona que revoluciona els puzles

El joc és una aventura esbojarrada que només superaràs amb molt d'enginy i s'ha creat a un estudi de videojocs indie català.

‘All of you’ el nou videojoc creat a Barcelona que revoluciona els puzles

El videojoc 'All of you' és una de les últimes propostes creades per Alike studios uns creadors de jocs amb segell indie de Barcelona. La proposta és un trencaclosques revolucionari que et farà pensar quina és la millor solució per anar passant de nivell. La protagonista és una gallina adorable que haurà d'anar resolent els enigmes que es presentaran a cada pantalla per tal d'aconseguir reunir-se amb els seus pollets.

L'aventura és purament visual i vol ser una iniciativa molt familiar per jugar amb els puzles que es van presentant a cada etapa del joc. 'All of you' és un viatge per intentar ajudar a una gallina una mica maldestra on el jugador ha de ser qui triï el camí correcte. El puzle que ens proposen és bastant creatiu, a la pantalla ens apareixen diferents cercles i cadascun té una proposta d'acció diferent i és aquí on l'enginy et portarà a superar el repte. El joc està disponible només per usuaris d'iPhone i que utilitzin Apple Arcade.

Alike Studios ja fa temps que presenten propostes innovadores i totes nascudes a Barcelona. Un dels seus primers jocs 'Love you to bits' va guanyar diversos premis entre ells al millor videojoc l'any. Aquesta aventura de ciència-ficció espacial narra com un petit explorador ha vist que la seva xicota robot s'ha desintegrat en moltes peces per tot l'espai i haurà d'anar recol·lectant totes les peces de nou, el joc està disponible per iOS i Android. L'estudi barceloní va formar part de l'equip dissenyador d'un altre joc d'aventures ben reconegut a escala global com era 'Tiny Thief' on una espècie de Robin Hood anava arreplegant tot el que podia per superar cada nivell.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?