Els vídeos més vistos del 2020, l'escala de la Torre Eiffel venuda i tatuatges i pizza pels culés

A l'Anda Ya Catalunya repassem les notícies més virals amb el Víctor de la Torre i la Maria López

Els vídeos més vistos del 2020, l'escala de la Torre Eiffel venuda i tatuatges i pizza pels culés

Un tram de l'escala de la Torre Eiffel / Getty Images / Stephan de Sakutin/AFP

S'apropa el 2021 i això significa que cal fer un recull dels vídeos amb més reproduccions d'aquest any 2020. Un any delicat per a tots i a totes, però un any on els vídeos més virals han passat a ser des del programa de 'La Resistencia' amb el Miquel Montoro, que ja acumula gairebé 8 milions de reproduccions i uns 300 likes, fins a un vídeo que explica com fer massa de pa.

 

El Youtuber i influenciador Miquel Montoro es va fer viral gràcies a la seva famosa frase: "Hòstia pilotes, m'encanten!". El jove de Mallorca de tan sols catorze anys ja està triomfant i el denominen com "la font de saviesa del camp mallorquí". A més, no només protagonitza el vídeo més vist del 2020, sinó que també un dels deu més vistos, on surt menjant 50 pilotes en 5 minuts. A Internet hi ha contingut de tota mena, com també hem pogut comprovar, aquest ha estat un any de cuinar molt a casa i aprendre a fer noves receptes. Un canal de YouTube anomenat 'Gustoso TV' explica com fer massa de pa, un dels hobbies més típics del confinament!

 

I parlem del Barça que a l'Uri tant li agrada... concretament, del Jordi Farré, un dels aspirants a presidir el club i promotor de la moció de censura que va anticipar la caiguda de Bartomeu. Doncs, va presentar el seu projecte assegurant que estava disposat a gastar-se 800.000 euros en la campanya. Doncs el que ha sorprès als socis del club és que aquest ha dit que regala tatuatges i pizzes a canvi de suport! Home, així tothom eh... amb el menjar no es juga tu... i amb els tatuatges encara menys!

 

I per acabar, avui viatgem cap a París amb una notícia que ha impactat els francesos! Es tracta d'un tram d'escala de la Torre Eiffel que es va subhastar la setmana passada i que finalment, ja s'ha venut per uns 275.000 euros. És una escala de caragol original de la Torre, construïda l'any 1889, que encara conserva el seu color inicial. Cent anys més tard, es va substituir per l'ascensor que hi ha actualment que uneix el segon i el tercer pis. L'escala està desmuntada en 24 trossos i repartida pel món sencer entre museus, col·leccions privades i particulars. Només n'hi ha una vintena com aquesta en tot el món i ara mateix, ja forma part de la casa del comprador, que només se sap que és europeu.

Un tram de l'escala de la Torre Eiffel / Getty Images / Stephan de Sakutin/AFP

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    El argentino ha confirmado que la canción llega en unas horas. El turreo: qué es y cuáles son sus mayores exponentes. Pedro Capó nos habla de Lali y de su paso por España. Jennifer López y Ben Affleck volverán a trabajar juntos en el cine 20 años después. Sandra Alejandre analiza las claves de sus looks en Dua Lipa, Natalia Lacunza, Kourtney Kardashian y más.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad