Buhos, Stay Homas, Oques Grasses, Amaral o La Casa Azul primers confirmats del Festival Strenes

El festival gironí acaba de presentar un primer avançament de la programació del 2021

Buhos, Stay Homas, Oques Grasses, Amaral o La Casa Azul primers confirmats del Festival Strenes

Els Buhos els més escoltats al juny amb 'A Prop dels Déus' / Bernat Almirall / Música Global

El Festival Strenes descobreix els primers noms titulars d'una edició que se celebrarà com sempre a Girona des del 26 de Març fins al 2 de maig del 2021. El cicle de concerts torna després d'un any ben complicat i per reivindicar la cultura com a un bé essencial, i així ho deixen clar els impulsors del festival "la creació no es pot ni restringir ni confinar". Durant aquest any de pandèmia molts dels seus espectacles es van haver de reprogramar, però finalment la seva vuitena edició es va tancar amb èxit absolut de públic i mantenint sempre les mesures d'higiene i seguretat de tots els assistents.

Per aquest nou any ja sabem els primers confirmats de la novena edició i destaquem alguns noms com són Buhos que estrenaran el directe del disc "El dia de la Victòria", els Stay Homas que són un altre dels plats forts i podrem escoltar el seu debut "Agua", i també la tornada als escenaris dels Oques Grasses. La ciutat de Girona rebrà més creadors com en Ferran Palau que sorprendrà amb el darrer treball titulat "Parc" que publicarà el febrer del 2021, i descobrirem les noves creacions dels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas que són els responsables de Ginestà una de les bandes revelació del panorama català.

Els Amaral són també una de les bandes anunciades avui en aquest primer avançament de programació. La Caza Azul amb en Guille Milkyway al capdavant portarà l'electricitat a la ciutat. I a la categoria d'imprescindibles ressaltar a la reconeguda Andrea Motis, el mallorquí Joan Miquel Oliver que estrenarà el seu últim treball més experimental i valent, la cantautora Judit Neddermann o l'artista total Clara Peya que tornarà a trepitjar l'escenari gironí. Les entrades per aquest cicle de concerts es posaran a la venda a partir de les 20 h d'avui al web del festival.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad