Els Sau30 presenta el documental 'Quina Nit, Quina Lluna'

La formació presenta un doble CD+DVD enregistrat a l'Observatori Astronòmic Albanyà

El 31 d'octubre del 2017, els músics, tècnics i mànager de la llegendària formació que liderava el Carles Sabater es van reunir de nou tot coincidint amb el trentè aniversari de creació de Sau. Aquella nit va néixer aquest projecte musical amb la idea de fer un únic concert al Gran Teatre del Liceu, però va esdevenir en una gira de més d'un any i mig on el cartell d'entrades exhaurides era un habitual dels seus escenaris.

Després d'un any sense concerts, i per aclamació dels seguidors i seguidores, el projecte Sau30 s'ha deixat portar. I el passat juliol van reunir-se durant tres nits a l'Observatori Astronòmic Albanyà (Alt Empordà) on han enregistrat una pel·lícula documental que porta el nom de 'Sau30 - Quina Nit, Quina Lluna'. La cinta es bassa en el mític disc que la formació publicava l'any 1990, i on es troba editat l'himne del pop en català, el 'Boig per tu'. L'àlbum n'era ple de referències astronòmiques i sobretot de la lluna, fet que feia ideal que l'observatori en sigui l'escenari del documental dirigit pel Manel Buch.

Després d'un any de feina de preproducció, gravació, postproducció el film documental i el doble disc són una realitat. Ara per ara ja es pot aconseguir a la web dels Sau30, i al pròxima setmana arribarà a les botigues i plataformes digitals. A 'Quina Nit, Quina Lluna' podem gaudir de noranta minuts de les mítiques cançons en tres escenaris i acompanyades d'imatges captades pels astrònoms Pere Guerra i Juan Carlos Casado. A més a més, aquest dissabte es podrà veure un resum del documental a través de Canal33 de la televisió pública i el 4 de gener a través de TV3.

View this post on Instagram

A post shared by Sau Oficial (@oficialsau)

Cadascuna de les cançons que formen part de l'àlbum, i algunes més, es podran cantar, ballar i xalar en la nova gira dels Sau30. Un tour que arrencarà el 23 de gener amb un concert a l'Auditori de Cornellà i del que ja es poden aconseguir entrades.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?