Els Stay Homas recomanen les seves cançons preferides en aquesta playlist

Entre els gustos del trio barceloní trobem temes del Laurent Garnier, John Meyer o J Balvin, entre d'altres

Els Stay Homas recomanen les seves cançons preferides en aquesta playlist

Els Stay Homas i les seves cançons preferides / ELS40

Els Stay Homas són la revelació del 2020. En l'àmbit musical han aconseguit treure partit a un any que molta gent pot considerar a oblidar. El trio va aprofitar el seu talent, per obrir un bri d'esperança i fer entrar aire fresc a les nostres vides durant el primer confinament a casa nostra.

Però els tres músics, el Klaus, el Guillem i el Rai fa molts anys que dediquen la seva vida al món de la música. I com a bons músics, són melòmans de mena. Devoradors de cançons, de discografies i d'artistes. El llistat de temes que els apassionen i que els han influenciat conscientment i inconscientment és més llarg del que ells mateixos creuen. Obres d'art, a vegades aclamades per la crítica, pel sector i pel públic, i a vegades belles joies que només els amants més apassionats per aquest art han descobert.

Hem pogut tafanejar els telèfons mòbils del trio Stay Homas per conèixer quines són les veus i les lletres que els acompanyen en tot moment. Les cançons preferides de tots tres, aquelles que els fan vibrar d'emoció cada cop que desconnecten de la realitat per deixar-se portar només per la música. Quines sorpreses trobarem entre les cançons dels 'homies' barcelonins? Continua llegint per a descobrir-les.

Et recordem que pots trobar aquesta playlist a la secció de música de la nostra aplicació. Abans d'escoltar-la, connecta el teu compte d'Apple Music o Spotify amb l'app a través de 'Mi Perfil'.

Probablement esperaves trobar un llistat dels seus col·laboradors durant el confinament. Però res més lluny de la realitat, la llista de reproducció amaga temes que et sorprendran. El Rai, el Klaus i el Guillem són autèntics melòmans i com a tals podem trobar estils extrems entre les seves cançons de capçalera. Des de vibrar a ritme electrònic del DJ i productor francès Laurent Garnier, passant per The Blaze, Major Lazer fins a la nuesa musical del John Meyer. No poden faltar la seva musa Rosalia en el llistat de les cançons que ens recomanen. I segur que et preguntaràs algun ritme folklòric brasiler? Doncs sí, la samba la posa el Martinho Da Vila.

Com pots imaginar alguns dels seus col·laboradors durant el confinament són presents en la llista de reproducció dels Stay Homas, des de Nil Moliner, la Judit Neddermann, El Kanka, Ciudad Jara, Maria José Llergos o la Sofía Ellar.

Les influències del trio format pel Guillem, el Rai i el Klaus recórrer tota mena de terrenys musicals com el pop, el rock, l'indie o el hip hop. Així doncs, podem trobar noms com Jonny Lang, Guitarricadelafuente, Kase.O, J Balvin, Bad Bunny o el Mac Miller.

Aquesta playlist forma part del nostre ampli repertori musical a la nostra APP. Un repertori que podràs trobar fàcilment a la secció de Música i del que no aconseguiràs desenganxar les teves orelles fàcilment. Fes play!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?