'Un Nadal diferent', el retorn a primera línia de la Marina Pratcorona

L'exvocalista dels Crossing torna amb un regal de Nadal

De ben seguir que tots recordeu el popular tema que no va deixar de sonar per la ràdio anomenat 'Parem el temps', darrere d'ell hi havia tres joves que es feien dir Crossing. La Marina Pratcorona, l'Ernest Prana i Joel Riu van publicar dos àlbums d'estudi i van arribar a actuar al Camp Nou, a la Festa del Súpers i a l'Acústica de Figueres, entre altres escenaris.

Sabadellenca de naixement, la Marina Pratcorona ha crescut a Peralada, tot i que actualment és veïna de Portbou. És mestre de música a l'escola pública catalana de professió, cantant i compositora. Des dels sis anys viu un idil·li amb la seva passió, la música. De fet, aquell amor a primera vista quan de ben petita va començar a cantar a la coral de l'escola.

Amb els Crossing es va passejar per tot el territori escampant les cançons del grup que va néixer el 2011. Però un problema a les cordes vocals l'allunyat de la seva passió per cantar durant els úlitms tres anys. Després de dues operacions, una llarga recuperació, molta persistència, força, classes de cant i hores de logopedes podem dir que la Marina ha tornat.

Amb vint-i-set anys s'ha estrenat en solitari a la ràdio amb un bonic regal i doble. Per un costat el seu retorn a la música, i per l'altra una bonica nadala anomenada 'Un Nadal diferent'. Així és com acaba el 2020 la Marina Pratcorona amb la seva dolça veu i una lletra sortida del seu puny i lletra en aquesta cançó de Nadal que ens recorda que tot i que aquestes festes no seran com les de cada any, hem de ser al costat de qui més estimem. La idea va sorgir quan la compositora i cantant va comprendre que aquestes festes l'allunyarien de la seva família: àvies, germans, tiets, cosins i la de resta a causa de la COVID-19 i de les precaucions per a aturar la transmissió del virus. Aleshores, va tenir la bona pensada d'escriure'ls una cançó per recordar-los que tot i no poder ser físicament a prop, sempre els farà costat. Amb 'Un Nadal diferent' ha volgut transmetre tot el que sent que significa Nadal: Alegria, amor, esperança, optimisme, emoció, il·lusió... Un esperit que tenim de petits i que mai s'hauria de perdre.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?