El Cesk Freixas anuncia el dia de publicació del seu 8è disc

Just quan fa 17 anys del primer concert de la seva proposta musical, el músic ha descobert el nom i la portada del seu proper àlbum

El Cesk Freixas anuncia el dia de publicació del seu 8è disc

Cesk Freixas / U98

El 4 de gener del 2004 el Cesk Freixas es pujava per primera vegada a un a un escenari per defensar el seu projecte musical personal. Va ser al Bar Jimmy Jazz d'Igualada, envoltat de família i amics. Des de llavors el Cesk ha tocat les seves cançons en milers d'escenaris i es troba amb la mateixa il·lusió i passió que fa 17 anys.

Aprofitant aquesta efemèride, el cantautor penedesenc ha compartit una gran noticia, i és que ja tenim dia de publicació del seu 8è treball discogràfic. Serà el 2 de març del 2021 i durà el títol de 'Memòria (U98, 2021)'. De fet també ha presentat la portada del mateix, obra de l'Àlex Carmona.

'Memòria' serà un recull de 10 cançons, amb moltes poesies musicades (quelcom inèdit en la trajectòria del músic) i textos propis que han estat cuidats fins a l'últim detall. Els arranjaments i la direcció artística, com ja és habitual en els seus àlbum, són obra del Victor Nin i la producció musical ha anat a càrrec del Pau Romero.

El Cesk Freixas anuncia el dia de publicació del seu 8è disc

Segons el propi Cesk, l'estètica del disc és molt especial i única, l'artista ha volgut portar el so cap a una idea molt concreta, acostant-lo a allò que sempre havia pensat que havien de ser les seves cançons, aconseguint així, el disc més representatiu de la seva proposta musical.

Això sí, un mes abans de la publicació del disc, el músic publicarà el seu primer senzill de 'Memòria', i celebrarà que, 17 anys després d'aquell concert a Igualada, aquest projecte musical segueix ben viu.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad