‘Em sembla bé’ el retorn de Caïm Riba

La nova proposta del fundador de la banda Pastora arriba amb energia renovada

‘Em sembla bé’ el retorn de Caïm Riba

Caïm Riba presenta 'Em sembla bé' el primer avançament del nou disc "Llunes de Plutó" el seu tercer disc en solitari que es publicarà el 5 de març de 2021. L'artista presenta un disc més alegre i positivista, compost a cavall entre la gira de Nararai, i el confinament, on Caïm Riba aprofita per recuperar vitalitat i agafar força després de superar alguns problemes greus de salut.

Ell va ser un dels fundadors de la mítica banda Pastora que ens va regalar grans moments de la música recent a casa nostra i ara ja fa anys que tots van presentant els seus projectes en solitari, avui en tenim un treball més a punt per sortir de la fàbrica dels Riba, família de gran trajectòria musical. En Caïm Riba explica que quan va començar a compondre "Llunes de Plutó" s'encaminava a tenir un caràcter més intens, més roquer i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita d'una pandèmia mundial han donat al disc un nou aire més despreocupat i vitalista, i amb el so més ric i electrònic que sempre l'han acompanyat.

La portada de la nova cançó "Em Sembla Bé" de Caïm Riba / Foto cedida per RGB Suports

Els directes de "Llunes de Plutó" combinaran un concepte més acústic adaptat a les necessitats de la situació actual, però amb loops i seqüències que li aportaran el toc necessari per portar les cançons del disc al directe. Tot i això, de seguida que la situació ho permeti també estan preparats per concerts de gran format. El nou viatge musical arriba amb ganes d'obrir una finestra i que ens entri una mica de llum en aquests dies complicats que ens envolten.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Frecuencia 7

    1997: Rescate en Nueva York. 40 años del mito postapocalíptico de John Carpenter

  • Cracks

    Nil Moliner: “Me aposté tatuarme en la mítica remontada del Barça al PSG en 2017”

  • Mi Primera Vez

    La “primera vez” de Ana Mena

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad