Porto Bello: “En aquest nou disc volem demostrar que estem plens d’energia i de vida”

La banda ha publicat ‘La llei universal’, el seu tercer disc, on mesclen pop-rock amb la vessant més electrònica de la formació

El passat divendres els Porto Bello publicaven el seu esperat tercer disc, 'La llei universal', i el Tonet Blàzquez (cantant de la formació) ens el va presentar a ELS40 en una conversa extensa amb l'Uri Mora en un Instagram Live, on ens va explicar moltes curiositat i interioritats que hi trobem.

En aquest disc la banda ha apostat fort per l'electrònica, quelcom que ja hi trobàvem en els seus anteriors discos, però que en aquest queda molt més palès: "Estem contents i feliços i amb les parts electròniques volíem demostrar que estem plens d'energia i de vida". Per portar-ho a terme cal mencionar la figura del Genís Trani, que s'ha encarregat de la part electrònica del àlbum.

"És un disc molt més potent que els anteriors, i en el directe també es veurà", ens explicava el cantant. Els Porto Bello estan perfilant ja el seu nou directe i les dates de presentació. "No ens surt fer un directe adaptat a les circumstàncies actuals, nosaltres sobre l'escenari seguirem amb la mateixa canya i energia que com si fos un concert en condicions normals".

A l'entrevista també conversem sobre moltes de les cançons del disc, i de temes com 'Abril', 'Fuego' o 'Casa meva', on hi col·labora el Yung Mare de la PAWN GANG. "Ens ha sorprès la rebuda de 'Et prometo'. A moltíssima gent li ha agradat i s'ha disparat pel que fa a reproduccions i visualitzacions", la història que hi ha darrera la cançó té com a protagonista l'Ivan Herzog, un bon amic seu que els hi va cedir la peça per incloure-la en aquest àlbum: "L'Ivan és la persona més boja musicalment que conec, tot el que fa m'encanta, és un geni", ens explicava el cantant dels Porto Bello.

Porto Bello: “En aquest nou disc volem demostrar que estem plens d’energia i de vida”

De tot això i més es va parlar a l'entrevista que pots veure sencera, també ens va desvetllar un dels misteris que hi havia des que van presentar la portada, i era el misteri del cos que hi apareix, ho podeu descobrir a l'entrevista, no us deixarà indiferents.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?