Vic Mirallas: "Hi ha molts productors a Barcelona que farien molt de bé treballant amb gent d'Espanya"

El nou talent català anuncia nou single pel 29 de gener que es dirà 'Pura Vida'

Aquest dilluns hem rebut als nostres estudis el Vic Mirallas, el jove compositor, cantant, productor i músic barceloní de moda. El mes de desembre publicava la seva nova cançó, 'Plan B', després d'haver col·laborat amb artistes internacionals, en aquesta entrevista a ELS40 amb el Víctor de la Torre.

La carrera musical del Vic Mirallas acaba d'enlairar-se gràcies al seu esforç i la seva feina. Però darrere de les seves primeres passes hi ha moltes hores d'estudi i constància. Des de Barcelona a Boston on va tenir la sort de fer "contactes que m'han servit i que m'estan servint durant tota la vida. A nivell musical m'ha donat una empenta. Gràcies a això he pogut després treballar de músic."

Just abans de començar la pandèmia mundial de la COVID19 es trobava de gira amb l'Alejandro Sanz, el barceloní formava part de l'elenc del seu tour mundial com a saxofonista i corista, del qui avui dia encara se sorprèn: "És curiós que un artista espanyol vagi a buscar a un músic als Estats Units quan hi ha molts músics espanyols. Però bé, va passar això", ha afirmat.

Paral·lelament, el Vic Mirallas ja feia les seves primeres passes com a solista amb la publicació de 'Late Mejor', una cançó en col·laboració amb el Camilo que ja acumula més d'onze milions de reproduccions, però també ha treballat amb el canari Don Patricio. A banda, ha continuat amb la seva feina de productor, i ha treballat en els darrers discs de la Natalia Lacunza i l'Alba Reche.

El Víctor de la Torre li va preguntar pel futur i els seus plans per a aquest 2021: "Tinc molt material per publicar i la idea és anar treien un single cada mes, més o menys, amb el seu videoclip" i ens assegurava que totes les cançons les va fer durant el confinament. Una època en què el músic i compositor va poder reflexionar i ens assegurava que "Són cançons que em representen bastant. Coses que em preocupen o que m'ocupen" Durant l'entrevista ha confessat que hi ha alguna col·laboració en aquest àlbum que sortirà aquest any, però no ho pot anunciar ara per ara. Haurem d'estar pendents del que publica a les xarxes sobre el seu nou àlbum, ara per ara no hem pogut descobrir com es dirà, però sabem que el nexe té a veure amb les idees generals de les cançons que parlen de temes de dubtes, preocupacions i inquietuds.

Ens assegurava que del seu darrer tema, 'Plan B', li han dit de tot. Però ha volgut destacar que "la gent flipa amb el meu look al videoclip" i dels canvis que s'hi van produint. Encara no l'has vist?

Durant l'entrevista, i parlant sobre la seva experiència en aquesta nova etapa viscuda el Vic Mirallas reflexionava: "Els músics de Barcelona estem una mica apartats. La indústria està a Madrid i a Barcelona hi ha molt de talent i no s'acaba de compartir amb el de Madrid", continuava exponent l'arrel d'aquesta realitat: "No sé si és l'idioma, si està molt centralitzat, però sí que noto que hi ha molts productors i creadors a Barcelona que farien molt de bé treballant amb gent d'Espanya". Finalment, sentenciava que no sap a què es deu aquesta situació.

El cantant va aprofitar el moment per fer un anunci: "El 29 de gener surt el segon single, es diu 'Pura Vida'". Afirmava que és el primer tema que va escriure del disc. El va escriure a Xile, de gira amb l'Alejandro Sanz. Ens va explicar que "tenia un company que tenia una mena de home estudio a la seva habitació de l'hotel i va estar escrivint el tema amb ell, i va sortir en un dia. De fet, la veu és la primera que va gravar a l'hotel". La idea que tenia al cap era que la pròxima parada de la gira havia de ser Costa Rica i hi havia de gravar allà el videoclip, però va arribar la COVID19 i els va fer quedar a Colòmbia. De fet, va tornar a casa pels pèls: "Vam agafar l'últim avió de Colòmbia cap a Barcelona, si no l'haguéssim agafat, ens hauríem d'haver quedat allà."

Ens avançava que el 15 d'abril té previst actuar en directe i presentar les seves cançons en concert a Barcelona, però la segona data que serà a Madrid encara no està confirmada.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?