Directo

Taylor Swift, en directo Última hora de las colas en el Santiago Bernabéu y la cuenta atrás para el show en Madrid

Els ZOO anuncien la portada, el nom i la data de publicació del seu tercer disc

‘Llepolies’ es publicarà de forma autogestionada el 26 de març sota el segell discogràfic ‘ZOO Records’

'Llepolies (ZOO Records, 2021)' / Zoo Posse

A inicis del 2021 els ZOO publicaven el primer avançament del seu proper àlbum, el que serà el tercer de la seva trajectòria. 'Avant' va aconseguir més de 100.000 visualitzacions a les primeres 24 hores de publicació i es va col·locar a la posició número 3 de tendències a Youtube.

Ara la banda valenciana ha avançat més detalls del seu nouvingut. És dirà 'Llepolies' (llaminadures en valencià) i la data de publicació serà el 26 de març.

De fet la gent la pot fer la reserva del disc a la web del grup per tal de rebre'l a casa el mateix dia del llançament. Amb aquest àlbum la formació comença un nou camí cap a l'autogestió, ja que per primera vegada el disc es publicarà sota el seu segell discogràfic i editorial propi: ZOO Records. D'aquesta forma la banda tindrà el control total sobre 'Llepolies', del que també han avançat la portada, obra de l'Helga Ambak.

ZOO

ZOO / ZOO

El que també es coneix és el número de cançons que el compondran, així com els títols de les peces. 12 cançons amb noms com 'La del futbol', 'La dels Beatles' o 'Tir al ninot', que segur que no deixaran indiferent i que tenim moltes ganes d'escoltar.

En aquest nou treball discogràfic la banda internacional de Gandía consolida el seu estil propi basat en les estrofes rapejades sobre fonaments electrònics, acompanyats de vents enèrgics, guitarres i baixos, combinat amb tornades armonitzades i lletres carregades de ràbia i esperança.