Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

La formació barcelonina i l’artista igualadí ens donen tots els detalls de ‘Per què ens hem perdut?’, la seva nova cançó plegats

Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

La connexió del Roger Argemí amb els Siderland es remunta a temps enrere. Fa uns anys van fer una versió de 'Reina del Misteri', una cançó de Siderland, van connectar molt i des de llavors han fet moltes coses conjuntes (cançons plegats, composicions per a altres artistes, produccions musicals, etcètera). És per això que era inevitable que acabessin creant 'Per què ens hem perdut?', una cançó creada, composada i interpretada de forma conjunta per l'artista i la formació. Ens visiten a ELS40 per parlar-nos de tots els detalls.

Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

"La composició de la cançó va ser en una tarda, portàvem idees que vam posar en comú i ràpidament vam tenir la cançó enllestida", ens explica l'Uri Plana, cantant de Siderland. "Pel que fa a l'estil, la cançó viatja entre l'EDM (Electrònic Dance Music) i la nova generació trap postmillennial" ens comentava el Roger.

Una de les coses que més ha unit a la banda amb l'artista són les ganes d'explorar noves tendències musicals, cercar noves sonoritats i no tancar-se a res: "Crec que és importantíssim i un dels motius pel qual ens entenem tant amb el Roger, hem intentat sempre que la nostra música fos moderna i aprendre de les noves tendències" ens explicava l'Uri. "Intentem estar al dia per poder fer coses que pugui agradar a al gent i nosaltres també sentir-nos còmodes amb el que fem", deia el Roger.

Pel que fa a plans de futur el cantant igualadí ens explicava que "tenia ganes de tornar a fer cançons en català i aquest any vindran més cançons". Per la seva banda, els Siderland també preparen moltes coses per a aquest 2021: "amb la situació que estem vivint es va caure tot el calendari que teníem preparat, però ho hem aprofitat per a composar més cançons i gaudir-les més, fet que ens ha permès provar nous estils".

De tot això i moltes coses més han parlat en aquesta entrevista amb l'Uri Mora, que pots veure sencera al nostre canal de Youtube o al nostre perfil de Instagram.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad