Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

La formació barcelonina i l’artista igualadí ens donen tots els detalls de ‘Per què ens hem perdut?’, la seva nova cançó plegats

Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

La connexió del Roger Argemí amb els Siderland es remunta a temps enrere. Fa uns anys van fer una versió de 'Reina del Misteri', una cançó de Siderland, van connectar molt i des de llavors han fet moltes coses conjuntes (cançons plegats, composicions per a altres artistes, produccions musicals, etcètera). És per això que era inevitable que acabessin creant 'Per què ens hem perdut?', una cançó creada, composada i interpretada de forma conjunta per l'artista i la formació. Ens visiten a ELS40 per parlar-nos de tots els detalls.

Roger Argemí & Siderland:“Ens entenem molt bé per les ganes d’explorar noves sonoritats i tendències musicals”

"La composició de la cançó va ser en una tarda, portàvem idees que vam posar en comú i ràpidament vam tenir la cançó enllestida", ens explica l'Uri Plana, cantant de Siderland. "Pel que fa a l'estil, la cançó viatja entre l'EDM (Electrònic Dance Music) i la nova generació trap postmillennial" ens comentava el Roger.

Una de les coses que més ha unit a la banda amb l'artista són les ganes d'explorar noves tendències musicals, cercar noves sonoritats i no tancar-se a res: "Crec que és importantíssim i un dels motius pel qual ens entenem tant amb el Roger, hem intentat sempre que la nostra música fos moderna i aprendre de les noves tendències" ens explicava l'Uri. "Intentem estar al dia per poder fer coses que pugui agradar a al gent i nosaltres també sentir-nos còmodes amb el que fem", deia el Roger.

Pel que fa a plans de futur el cantant igualadí ens explicava que "tenia ganes de tornar a fer cançons en català i aquest any vindran més cançons". Per la seva banda, els Siderland també preparen moltes coses per a aquest 2021: "amb la situació que estem vivint es va caure tot el calendari que teníem preparat, però ho hem aprofitat per a composar més cançons i gaudir-les més, fet que ens ha permès provar nous estils".

De tot això i moltes coses més han parlat en aquesta entrevista amb l'Uri Mora, que pots veure sencera al nostre canal de Youtube o al nostre perfil de Instagram.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?