La Suu fa més ballable 'Eres un temazo'

El remix està produït de la Ley DJ

El passat any, arribava el segon àlbum de la jove barcelonina Suu on presentava les seves noves cançons en un còctel carregat de lletres optimistes, poesia que s'escolta i en format pop preciosista. Entre elles, una de les més reproduïdes a Catalunya, com és el seu 'Tant de Bo' en català i un dels èxits nostrats del 2020: 'Eres un temazo' que des d'ara ja té remescla ballable.

View this post on Instagram

A post shared by Suu (@suu_music)

Una cançó on la jove compositora fa un crit col·lectiu a l'amor propi, una teràpia per a aprendre a valorar-nos i estimar-nos, un fort crit camuflat dins d'una cançó d'amor. Precisament, aquest 'Eres un temazo' ha tingut una gran acollida i ha servit a nivell estatal com a presentació de l'àlbum Ventura, el seu projecte més íntim i madur. Un any més tard, la Suu ha comptat amb la Ley DJ per donar-li una segona vida al seu himne a l'amor individual en format dance.

La valenciana Ley DJ instal·lada a Barcelona destaca a l'escena electrònica pel seu eclecticisme i versatilitat sent capaç d'unir dos gèneres com l'electrònica i l'indie. Compta ja amb el seu propi repertori i una trajectòria professional que l'ha portat a treballar amb els Crystal Fighters, els Teleman, els francesos Exsonvalves, els Skakeitan i Los Durant. Però també ha compartit sessió i cabina amb artistes com Boys Noize, 2Manydjs, Digitalism, l'Alex Metric, el Boston Bun o el Roger Sánchez entre d'altres, i ha fet de telonera per a xous com el del Bruno Mars, els Coldplay, Delasoul, els Bastille, Amaral o els U2 en escenaris tan emblemàtics com el Palau Sant Jordi o l'Estadi Olímpic de Barcelona.

MÁS SOBRE:
imagen_icono_desplegar imagen_icono_desplegar

icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?