El Cesc s’apropa a l’estil EDM en el seu darrer senzill

El cantant torna amb ‘Keep Your Light’, la versió en anglès del seu ‘Queda’t amb mi’

El Cesc s’apropa a l’estil EDM en el seu darrer senzill

Malauradament hem vist com al 2020 molt projectes musicals han parat la seva activitat o baixat el ritme degut a la pandèmia i a la complicació de poder oferir concerts. Un d'aquests projectes és el que protagonitza el Cesc Sansalvadó, més conegut com a Cesc. El cantant va reduir la seva activitat musical per la crisi de la Covid19 i ara torna amb més força que mai.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de CESC (@cescoficial)

El Cesc ha publicat la seva nova cançó, 'Keep Your Light', la versió en anglès de 'Queda't amb mi', peça que va compartir fa uns mesos, tot i que poc tenen a veure una cançó amb l'altre. En aquesta nova versió el Cesc s'allunya del folk-pop amb que ens tenia acostumats per explorar de manera excepcional l'estil EDM (Electronic Dance Music), acostant-se a referents seus com el Martin Garrix o l'AVICII, ajudant-se en la producció de l'ARVY, el jove DJ i productor debuta en el panorama musical amb aquesta producció.

El Cesc s’apropa a l’estil EDM en el seu darrer senzill

'Keep Your Light' neix d'una pèrdua i explica el camí que arriba després d'aquesta, però tot i parlar de la mort, es mira des de la vessant de la vida i el progrés, il·luminat per la llum de l'esperança. Amb l'estrena del videoclip ens adonem de com d'important és la vida i de la importància d'aprofitar cada instant amb les nostres persones estimades.

Després d'aquesta aturada obligada el Cesc torna amb ganes de reprendre tot allò que el 2020 no li va permetre fer, i amb les ganes renovades per seguir lluitant pels seus somnis i posant llum a la vida amb la seva música.

MÁS SOBRE:
imagen_icono_desplegar imagen_icono_desplegar

icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?