Playlist: ELS40 Èxits actuals del pop català

Et portem el millor de la música en català actual. Viu en un festival permanent amb les cançons més destacades d'aquest 2021.

Playlist: ELS40 Èxits actuals del pop català

Marcel i Júlia la nova sensació del 2021 / Halley Records

La música en català està vivint un dels seus millors moments. Diversificació de gèneres i estils, una explosió de creativitat, una munió d'artistes, simbiosi cultural, col·laboracions i un horitzó per descobrir. La música cantada en la nostra llengua s'ha passat la pantalla i ha entrat en un nou univers.

El pop en català guanya seguidors per tots costats, més enllà de les nostres fronteres ressonen els èxits més destacats de casa nostra i els autors penquen com mai per oferir el millor del seu talent a cada producció. La ràdio, Twitter, TikTok, Instagram i altres xarxes socials, així com les diverses plataformes de consum musical via streaming fan de trampolí a l'èxit i de pont entre els creadors musicals i els seus seguidors.

Noms com el de Marcel i Júlia, Beth, Miki Núñez, Blaumut, Lildami, Stay Homas, Doctor Prats, Suu, Joan Dausà, Els Catarres, Txarango, i així fins a un llarguíssim etcètera són precursors de la cultura musical catalana a escala global, i apareixen a la nostra playlist. Fins i tot, a l'altra part del món estan enamorats de cançons com el 'Boig Per Tu' de Sau gràcies a la Shakira, o ficcions catalanes amb ressò internacional com Polseres Vermelles i Merlí han propulsat els artistes de casa nostra a un pla superior. La música catalana viatge en bussiness en aquesta segona dècada del segle XXI.

Avui et portem una llista de reproducció amb el bo i millor de la música en la nostra llengua, en català, i que podràs gaudir-ne a tot arreu a través de l'App de LOS40, Spotify i d'Apple Music: ELS40 Èxits actuals del pop català. On trobaràs les cançons més punteres del moment, actualitzada i testada pel millor curador musical, tu. Escolta-la tantes vegades com vulguis, per treballar, per viatjar, per entrenar i per compartir amb tots els teus coneguts.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?