Les Maluks ens presenten ‘Som i Vibrem’, el seu àlbum de debut

La banda de Benimaclet presenta 11 cançons d’electro-tropicalisme valencià

Les Maluks ens presenten ‘Som i Vibrem’, el seu àlbum de debut

Les Maluks estan d'estrena, i és que després de dos anys de trajectòria musical per fi és una realitat 'Som i Vibrem', el seu primer disc amb el que debuten en el panorama musical. De fet en aquests dos anys de trajectòria ja coneixíem algunes de les cançons que apareixen en aquest àlbum, com per exemple 'Me toca', amb la col·laboració de La Fúmiga: "estàvem parlant amb l'Artur de La Fúmiga i ens va dir de col·laborar amb un tema seu ('L'aposta') quan justament li anava a proposar jo el mateix, teníem clar que havíem de col·laborar plegats".

Les Maluks ens presenten ‘Som i Vibrem’, el seu àlbum de debut

Pel que fa els directes ens expliquen que es van plantejar canviar el format degut a la situació actual: "Al final ho vam descartar, ja que no som una banda que encara ens estem presentant i definint el nostre estil, i no volíem que es desvies l'atenció o que la gent es penses que fem un estil que no fem. Ens els nostres directes notem que la gent té ganes de ballar i de donar-ho tot", una situació que ara mateix no es pot donar però que farà agafar encara amb més ganes els concerts quan la pandèmia sigui cosa del passat.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Maluks (@maluksgrup)

La formació presentarà en directe el disc a Valencia el 14 de març i també visitaran Catalunya, el 8 de maig a La Daurada de Vilanova i la Geltrú, el 29 de maig a La Nau de Barcelona i el 19 de juny al Vibra Festival a Manresa.

Pel que fa a la temàtica de les cançons, les Maluks parlen de temes molt diversos, com el confinament, la cultura valenciana, l'amistat o el masclisme, sempre amb una visió feminista i empoderada: "S'ha avançat molt però encara queda molta feina per fer, encara falten més veus femenines en el panorama musical actual".


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?