Nicole Cherry: “Molt aviat publicaré un EP de cançons en espanyol”

L’artista de Romania està triomfant al seu país i ara arriba a la península amb el seu nou senzill, ‘No te sale’

Nicole Cherry: “Molt aviat publicaré un EP de cançons en espanyol”

Nicole Cherry / Victor Rebenciuc

Tenim nova convidada a les nostres entrevistes per Instagram Live de ELS40, i és que hem connectat Catalunya amb Romania per a conèixer a la Nicole Cherry, una de les cantant més importants de Romania que ens presenta el seu nou senzill i les novetats que esperen del seu projecte musical, amb noves composicions en espanyol.

Nicole Cherry: “molt aviat publicaré un EP amb cançons en espanyol”

"Vaig aprendre a parlar en castellà gracies a les telenovel·les", ens explicava la cantant amb un molt bon accent. Pel que fa a la ciutat de Barcelona la Nicole no hi ha estat mai: "però tinc moltes ganes d'anar-hi, espero fer-ho aviat, em sento com connectada i m'agradaria saber més sobre Barcelona i Espanya".

Nicole Cherry: “molt aviat publicaré un EP amb cançons en espanyol”

L'artista fa ben poc que ha publicat 'No te sale', juntament amb la Jenn Morel, la seva tercera cançó que publica en castellà (primer va publicar 'Som como soy' amb el Joey Montana al 2018 i fa 7 mesos va publicar 'Mujer latina', que ja acumulen milions de reproduccions i escoltes): "l'idioma em sembla molt sexy i bonic, a la que escolto el 'beat' d'una cançó escullo en quin idioma cantar". Pel que fa al videoclip la veiem ballar: "m'encanta com va quedar i tot el que vam aconseguir amb aquest senzill, i espero que sigui un gran èxit a España".

També ens ha avançat la sorpresa més gran que prepara per aquest any: "ben aviat sortirà un EP de cançons en espanyol, i sorprendrà a tothom". Dins de l'EP trobarem moltes col·laboracions, tot i que ens reconeix que amb qui li encantaria col·laborar algun dia és amb el Pablo Alborán: "seria magnífic, tinc totes les seves cançons a les meves playlist". Uns altres dels seus referents de parla hispànica són el David Bisbal, els Lérica o J Balvin entre d'altres.

A l'entrevista també s'ha parlat del català, i la Nicole Cherry ens ha promès que escoltarà alguna cançó en aquest idioma, com per exemple la versió del 'Boig per tu' dels Sau que va fer la Shakira ja fa uns anys: "he de practicar també el català".

De tot això i més han parlat en aquesta entrevista que pots reviure sencera al canal de Youtube o Instagram de ELS40.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?