Joan Garrido ens hipnotitza amb ‘Un dia’: mira la lletra

El mallorquí estrena una nova cançó en català

Joan Garrido estrena 'Un dia' una nova cançó en català / Imatge cedida per Música Global

Joan Garrido comença l'any amb estrena doble i això si que són bones notícies. El mallorquí presenta avui la versió en català del seu nou single 'Un dia' i en una setmana, el 19 de febrer, publicarà la mateixa però en castellà. Després de la bona rebuda del seu disc nadalenc amb els seus clàssics de la temporada i a l'estil de les grans Big Bands com Frank Sinatra o Michael Bublé, el nou any no podia deixar escapar aquesta embranzida.

El cantant mallorquí explica així el que significa per ell "Aquesta cançó sorgeix de la necessitat de mirar enrere en el temps i de recordar aquell instant en què tot era més fàcil, on no hi havia preocupacions i on es creaven experiències que acabes recordant tota la vida. D'aquesta manera, transportar-te a aquell instant t'ajuda a enfrontar-te als problemes del present. UN DIA te n'adones que ja no és el mateix, que tot canvia. La gent, la situació, tu mateix... Però alhora saps que aquestes vivències fan que avui siguis aquí, i que per tant tot allò que has viscut passa perquè... Havia de passar"

En Joan Garrido ja ha rebut el suport dels seus amics i també d'Operación Triunfo que aplaudeixen el seu retorn amb 'Un dia' la nova cançó en català.

  • lLETRA 'uN DIA'

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40