'Et volem a casa', l'Aniol Riba estrena la cançó del Vitals

El sabadellenc posa la cançó al seu pare a la sèrie documental de moda de l'HBO

'Et volem a casa', és la cançó de l'Aniol Riba pel documental de moda i que pots trobar a la plataforma de vídeo sota demanda HBO. Una sèrie en català dividida en tres episodis que es va estrenar simultàniament el passat 7 de febrer a tots els territoris on opera la companyia dels Estats Units d'Amèrica. Sota el títol de Vitals. Una història humana, reviurem el desbordament i l'angoixa de la primera onada pandèmica produïda per la COVID-19. El documental segueix el dia a dia de metges, infermeres i pacients al complex hospitalari de Sabadell, l'Hospital Parc Taulí.

View this post on Instagram

A post shared by Aniol (@aniol.riba)

El sabadellenc Aniol Riba, component de la desapareguda formació Ovella Xao, que es van popularitzar gràcies a 'Activa la Bomba' amb les Pupil·les, continua la seva aventura en solitari amb la motxilla ben plena de vivències, alegria i optimisme després de deu anys esvalotant el corral de la Xao. Riba segueix fent cançons càlides i tendres que retraten el seu món interior i és el responsable de la cançó de la sèrie documental. La cançó neix durant la primera onada de la pandèmia. Quan a causa dels protocols de seguretat sanitària li impedeix visitar al seu pare a l'hospital. L'objectiu de l'Aniol és aportar llum en aquest moment tan complicat i difícil, per fer arribar al seu pare la força necessària per a superar la malaltia que finalment es va estendre durant quaranta-tres dies a la Unitat de Cures Intensives i tres mesos d'ingrés hospitalari i sense perdre l'esperança de poder-la ballar plegats al final. Aquesta història queda immersa al documental català Vitals d'HBO a tota Europa.

El mateix Aniol Riba afirma que és "una cançó que no hauria d'haver existit mai i que s'ha convertit en la més important de la seva vida."

View this post on Instagram

A post shared by HBO España (@hbo_es)

La sèrie es va enregistrar entre el mes de març i juny, durant l'horrible primera onada de la pandèmia a Catalunya per la COVID-19, i sota les ordres del director sabadellenc Fèlix Colomer. Les càmeres s'endinsen pels passadissos, habitacions i despatxos l'Hospital Parc Taulí de la capital vallesana per explicar la terrorífica situació viscuda a conseqüència del coronavirus que ha sacsejat el planeta. Els tres capítols en què està fragmentada la sèrie documental presenta les històries del personal sanitari i dels malalts durant la primavera del 2020. Uns testimonis de la tragèdia que encara patim on persones anònimes han deixat de ser-ho per regalar les seves dures experiències i on s'uneixen els seus camins en aquesta peça. Vitals, coproduïda per l'HBO Europe, El Terrat i el Forest Film Studio, és un testimoni en primera persona del patiment, les emocions, la tristesa i l'alegria dels nous herois del segle XXI.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad