'Et volem a casa', l'Aniol Riba estrena la cançó del Vitals

El sabadellenc posa la cançó al seu pare a la sèrie documental de moda de l'HBO

'Et volem a casa', és la cançó de l'Aniol Riba pel documental de moda i que pots trobar a la plataforma de vídeo sota demanda HBO. Una sèrie en català dividida en tres episodis que es va estrenar simultàniament el passat 7 de febrer a tots els territoris on opera la companyia dels Estats Units d'Amèrica. Sota el títol de Vitals. Una història humana, reviurem el desbordament i l'angoixa de la primera onada pandèmica produïda per la COVID-19. El documental segueix el dia a dia de metges, infermeres i pacients al complex hospitalari de Sabadell, l'Hospital Parc Taulí.

View this post on Instagram

A post shared by Aniol (@aniol.riba)

El sabadellenc Aniol Riba, component de la desapareguda formació Ovella Xao, que es van popularitzar gràcies a 'Activa la Bomba' amb les Pupil·les, continua la seva aventura en solitari amb la motxilla ben plena de vivències, alegria i optimisme després de deu anys esvalotant el corral de la Xao. Riba segueix fent cançons càlides i tendres que retraten el seu món interior i és el responsable de la cançó de la sèrie documental. La cançó neix durant la primera onada de la pandèmia. Quan a causa dels protocols de seguretat sanitària li impedeix visitar al seu pare a l'hospital. L'objectiu de l'Aniol és aportar llum en aquest moment tan complicat i difícil, per fer arribar al seu pare la força necessària per a superar la malaltia que finalment es va estendre durant quaranta-tres dies a la Unitat de Cures Intensives i tres mesos d'ingrés hospitalari i sense perdre l'esperança de poder-la ballar plegats al final. Aquesta història queda immersa al documental català Vitals d'HBO a tota Europa.

El mateix Aniol Riba afirma que és "una cançó que no hauria d'haver existit mai i que s'ha convertit en la més important de la seva vida."

View this post on Instagram

A post shared by HBO España (@hbo_es)

La sèrie es va enregistrar entre el mes de març i juny, durant l'horrible primera onada de la pandèmia a Catalunya per la COVID-19, i sota les ordres del director sabadellenc Fèlix Colomer. Les càmeres s'endinsen pels passadissos, habitacions i despatxos l'Hospital Parc Taulí de la capital vallesana per explicar la terrorífica situació viscuda a conseqüència del coronavirus que ha sacsejat el planeta. Els tres capítols en què està fragmentada la sèrie documental presenta les històries del personal sanitari i dels malalts durant la primavera del 2020. Uns testimonis de la tragèdia que encara patim on persones anònimes han deixat de ser-ho per regalar les seves dures experiències i on s'uneixen els seus camins en aquesta peça. Vitals, coproduïda per l'HBO Europe, El Terrat i el Forest Film Studio, és un testimoni en primera persona del patiment, les emocions, la tristesa i l'alegria dels nous herois del segle XXI.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?