L'amor de debò no entén de diners, la confusió de la policia holandesa i el joc entre germanes que es fa viral

Et portem el més viral dels darrers dies a les xarxes

El més viral de la setmana de Sant Valentí / Javier Zayas Photography (Getty Images)

Comencem pel dia de Sant Valentí que se celebra el 14 de febrer. Una jornada que viuen plegades algunes parelles, altres sols i altres directament l'ignoren. Però aquesta data, al final, demostra les mil maneres que hi ha d'entendre l'amor, i una molt particular ha estat la d'aquest home sense sostre de setanta anys de la ciutat russa Tomsk, que ja ha enamorat a tothom a través de les xarxes.

Una periodista el va parar pel carrer per preguntar-li si l'amor necessita proves materials, és a dir, regals... l'home, que viu a una Església evangèlica de la zona, li va contestar: "Can't buy me Love. No, Everybody tells me so", tot citant la cançó dels Beatles que parla de l'amor no es pot comprar. La periodista li va preguntar si ell celebraria aquesta data i ell va respondre que clar que sí, llegint el llibre L'esperit del Zen, de l'Alan Watts. Després va canviar d'idioma i es va presentar a la reportera en francès.

En un primer moment es pensava que era escombriaire perquè portava un cubell de brossa a la mà, però el sacerdot de l'església on viu va assegurar que era un sense sostre que s'estava rehabilitant de la seva alcoholèmia.

Viatgem cap a Holanda! La neu, com sempre, treu la nostra part més creativa, i a Oosterpark, una de les zones de la capital holandesa, aquest fet ha portat a la confusió. Es tracta de la investigació, podríem dir, més breu i divertida que els agents han viscut en tota la seva carrera. La policia d'Amsterdam es va topar amb el que pensaven que era una víctima d'un assassinat, però la sorpresa va ser que realment, es tractava d'un ninot de neu estirat sobre el terra.

Abans d'apropar-s'hi pensaven que era algú que havia mort d'hipotèrmia i quan ja hi eren al costat, van veure realment el que era, un ninot de neu...

El canal de l'Ashley Gosset, que és una tik toker que ja de per sí triomfa amb els seus vídeos, però aquesta cop encara més, perquè ja sabem que Tik Tok és el lloc perfecte per ballar, fer coreografies, riure amb sketchs d'humor, però també ho és per donar visibilitat. Així ho ha fet l'Ashley acompanyada de la seva germana Jessica Holton, una noia sorda que intenta endevinar com creu que són alguns sons quotidians als quals la majoria ja estem acostumats, com per exemple, el del microones, el d'un piano, o el d'arrossegar una cadira.

I com a bonus track, l'aportació matinal del Víctor de la Torre a aquest moment radiofònic. El vídeo del TikTok que ens descobreix d'on prové la paraula "xuminu". Gràcies a aquest repte viral en què una jove convida a la resta de tiktokers a compartir paraules en espanyol que la societat no ha descobert que provenen de l'anglès i a més a més, mal pronunciat; la jove usuària Draviarts ens obre el meló a conèixer els orígens del terme que es fa servir col·loquialment per referir-se als genitals femenins.

La història ens remunta en el passat i en l'onada de turistes angloparlants quan arribaven a un port d'Andalusia, els demanaven a les prostitutes que els ensenyessin els genitals fent servir l'oració: "Show Me Now" (Ensenya-me'l ara). Aquesta frase, amb el temps, i amb la barreja de l'accent de la zona ha derivat en un substantiu que avui dia tots hem fet servir en més d'una ocasió amb to humorístic.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad