El Kelly Isaiah ens presenta ‘Un sueño’, el seu debut musical en solitari

El cantant acaba de proclamar-se guanyador de ‘La Voz’ i compaginarà el seu projecte en solitari amb els Koers, banda que lidera des de fa uns anys

El Kely Isaiah ens presenta ‘Un sueño’, el seu debut musical en solitari

El Kelly Isaiah és conegut des de fa uns anys com a cantant de la banda Koers, però fa unes setmanes va donar un impuls a la seva carrera musical com a solista proclamant-se guanyador de la darrera edició de 'La Voz', el talent show musical d'Antena3. Aquest fet l'ha portat a publicar el seu primer senzill en solitari: 'Un sueño'.

El Kely Isaiah ens presenta ‘Un sueño’, el seu debut musical en solitari

"Sempre deia que les cançons que més m'agraden a mi són les que menys triomfen, però en el cas de 'Un sueño' m'ha passat que m'agrada moltíssim i crec que agrada molt a la gent també i que fa ballar". Sobre els plans de futur ens explica que: "Sempre tinc ganes de crear, cada setmana creo almenys una nova composició, tinc un munt de cançons fetes. En aquest nou projecte puc treure cançons que ja tinc fetes o fer-ne de noves expressament i en 2 mesos tenir les necessàries per a fer un àlbum, tot i que la idea és anar publicant cançons i senzills, per donar-li la importància a cada peça en solitari".

El Kelly es considera un somiador i intenta portar a terme tot el que es proposa: "fa temps que tenia pensat fer un projecte en solitari de forma més íntima, amb concerts de petit format sota el meu nom, tot i que amb Koers seguim endavant i no pararem". El passat 2020 va ser un any molt important per al Kelly, va compaginar la publicació de 'That day', el darrer disc dels Koers, amb l'experiència del seu pas per 'La Voz', on va ser eliminat i repescat abans d'aconseguir convertir-se en el guanyador: "caure eliminat formava part del joc, patia més per la gent que em donava suport que per mi mateix, per no desil·lusionar-los".

Participar a 'La Voz' li ha donat la oportunitat de compartir moments amb grans artistes com la Laura Pausini, l'Alejandro Sanz, la Míriam Rodríguez, el Pablo López o el Beret, del que diu que al primer assaig que van compartir li va dir: "però tu d'on has sortit?", sorprés pel seu talent. "Tinc molt respecte i admiració per tots els coaches de 'La Voz', abans d'entrar admirava moltíssim a l'Alejandro Sanz i ara ho segueixo fent, fins i tot més que abans".

El Kely Isaiah ens presenta ‘Un sueño’, el seu debut musical en solitari

Pel que fa a la seva banda Koers, a inicis de la pandèmia van publicar 'That day', el seu darrer disc: "la gent anava a quedar-se a casa molts dies, penso que necessitaven noves cançons i per això vam prendre la decisió de publicar l'àlbum malgrat tot. Vam treure el disc per a la gent però també per a nosaltres, jo necessitava publicar-lo. Vam perdre molts diners amb l'àlbum però vam guanyar satisfacció personal i vam fer el que nosaltres sentíem i volíem fer". La banda fa ben poc ha publicat el seu darrer senzill 'El millor regal' i ja tenen algunes dates de concerts programades a Manresa, Tarragona, Salt, Reus o Lleida entre d'altres llocs.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad