ELS40 i el Miquel Abras regalem una guitarra elèctrica Gibson

Gràcies al nou àlbum de l'empordanès podràs ser el propietari d'aquesta joia

Aconsegueix una Gibson amb el nou àlbum del Miquel Abras / ELS40

Riffs d'infart, puntejos vertiginosos i rítmiques hipnòtiques, el talent d'un bon guitarrista somia amb això i amb ser tot un referent musical per les seves creacions.

Gràcies al nou àlbum del Miquel Abras, pots seguir fent créixer el teu talent com a guitarristes i seguir les seves passes. L'onzè treball d'estudi que ha publicat el cantautor de La Bisbal d'Empordà amaga joies com el seu últim senzill 'Què serà de les nostres vides'. Una de les cançons més escoltades a casa nostra i que segueix consagrant la trajectòria professional d'un dels artistes més nostrats i compromesos amb la música de la nostra terra. Si tu també veus clar que el teu futur està entre sis cordes continua llegint.

Et portem un concurs on hauràs de demostrar el teu coneixement musical. El 25 de febrer arriba a les botigues de música i a les plataformes digitals el nou disc de l'empordanès i amb ell l'oportunitat que aconsegueixis una autèntica guitarra elèctrica de la marca Gibson per ser tot un virtuós de la música i deixis carta blanca al talent dels teus dits gràcies a aquest nou projecte del Miquel Abras.

Si vols ser la persona afortunada, només has d'entrar al nostre perfil de les xarxes socials, a Instagram @els40. Segueix-nos per estar al dia de tot el que es cou al món de la música i comenta la publicació que hem penjat pel concurs: menciona a dues amigues o amics amb qui compartir els millors acústics amb la teva nova Gibson i digues-nos "Com es diu el nou àlbum del Miquel Abras?". Pots participar tantes vegades com vulguis, mencionant a diferents amistats, i fins al 5 de març del 2021 a la 13 h. Recorda estar pendent de les teves bústies d'Instagram un cop finalitzat el concurs per si reps un missatge nostre.

Aquí et deixem les bases legals del concurs per si els hi vols donar un cop d'ull i puguis resoldre tots els teus dubtes. Molta sort i que la música no s'aturi!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40