Exclusiva: 'Quan no abrigui aquest món', el Cesk Freixas estrena nou videoclip

El penedesenc porta una cinta audiovisual ambiciosa plena de simbolisme

El Cesk Freixas ha estrenat el mes de febrer i el nou any amb noves cançons sota el braç. Un seguit de temes que formaran part del seu pròxim àlbum anomenat Memòria, del que en podrem gaudir al complet a partir del 2 de març, on evocarà tota la maduresa poètica i l'essència d'un so més càlid i pròxim, situant-lo merescudament al lloc on toca, entre els principals autors de casa nostra.

Ara per ara, ja coneixem el primer senzill d'aquest vuitè treball: 'Quan no abrigui aquest món'. Un tema pop que ens obre la porta de bat a bat a l'estètica vitalista del músic de Sant Pere de Riudebitlles i queda palès l'esforç que ha anat cultivant durant la seva trajectòria musical. La gestió de les emocions, les pèrdues i una història plena de simbolismes i salts en el temps omplen la pantalla en el vídeo que avui estrena.

Un videoclip, el de 'Quan no abrigui aquest món', que va ser enregistrat a La Ràpita (Terres de l'Ebre). El Cesk Freixas més proper a la cinematografia, a les múltiples referències estètiques, és el que podem veure en aquest ambiciós treball audiovisual a càrrec de la productora Maya Films. El vídeo està protagonitzat per l'actriu vilafranquina Neus Ballbé i l'actor barceloní Eric Balbàs, a més a més, de l'estrena al món de la interpretació de l'Heura, la filla del cantautor. Una fotografia ben cuidada fins a l'últim detall ens acompanya al llarg d'aquesta història plena de llum, amor i final feliç.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?