Coneix el grup La Clandestina. Mira aquí el videoclip

Estrenem 'Endevina' la primera cançó de la banda emergent del Camp de Tarragona i l'Ebre

Coneix al grup La Clandestina. Mira aquí el videoclip

El grup La Clandestina està formada per un grup de joves del Camp de Tarragona i de l'Ebre acaben d'estrenar la seva nova cançó 'Endevina'. Així avancen el seu nou disc i ho fan coincidir amb tota una renovació del seu projecte musical. La banda vol explicar l'huracà d'emocions i sensacions que vivim al conèixer algú: les alegries, les pors, la passió i com tot plegat ens porta a conèixer a algú en aquests temps tan complicats de tenir cites amb algú.

El cantant i líder de la formació, Albert Recasens, explica també que la cançó es va crear durant el confinament i explica molt bé com es troba a faltar conèixer gent amb la qual podries tenir afinitat, però en aquests temps de pandèmia és tot més complicat. L'Albert parla també de la transformació de la banda, del pas endavant amb el nou projecte "Hem volgut fer gran la família de La Clandestina amb noves incorporacions i obrint portes a un productor musical extern que ens ha ajudat a evolucionar el so del disc i apropar-nos a les noves tendències i sonoritats dins de l'escena musical que volíem explorar".

Tot i ser una formació emergent, el grup està format per músics amb experiència i han cuidat al detall aquest nou àlbum. A banda, La Clandestina ha apostat per canviar tota l'estètica i grafisme del grup i aportar així una imatge renovada i actual.

'Endevina' arriba acompanyat per un videoclip rodat a diferents punts del territori, ja que pel grup "treballar en Km. 0 és un dels nostres puntals. Cal fer valdre la diversitat i riquesa del nostre territori des de Montblanc, passant per Flix, Cambrils i Tarragona fins a arribar a la zona de l'Ebre. Des de la muntanya veus el mar, i no gastem més de 30 minuts per anar d'un lloc a l'altre. És un plaer que hem de valorar i defensar", ha assegurat l'Albert Recasens.

En aquests moments La Clandestina està centrada acabant de preparar el concert de presentació del disc previst per inicis del mes de maig. Un directe fresc, carregat d'energia i tendresa per gaudir, ni que sigui per una estona


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Frecuencia 7

    1997: Rescate en Nueva York. 40 años del mito postapocalíptico de John Carpenter

  • Cracks

    Nil Moliner: “Me aposté tatuarme en la mítica remontada del Barça al PSG en 2017”

  • Mi Primera Vez

    La “primera vez” de Ana Mena

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad