ESTRENA: Cultrum presenta nou videoclip ‘Ho canviarem tot’

La banda descobreix en exclusiva el seu nou vídeo amb ELS40 un nou avançament del disc

La banda Cultrum estrena nou videoclip 'Ho canviarem tot' amb l'energia i vitalitat a la qual ens tenen acostumats. La cançó ens transporta a totes aquelles petites il·lusions del dia a dia, de l'autosuperació i la voluntat de cremar cada vespre els sentiments negatius per renéixer de les cendres cada matí amb els primers raigs de llum.

El nou himne del grup vol fer-nos ballar a un sol ritme i atenció perquè compta amb col·laboracions estrella. Per una banda, de la mà del Miquel Biarnés, multiinstrumentista d'Oques Grasses, que aconsegueix enlairar el tema a un altre nivell, i per l'altre, l'Enric Bescós posa veu a uns versos carregats d'emoció i sentiment.

Aquest nou avançament prepara l'arribada del seu tercer treball després de gairebé 6 anys de silenci. Cultrum ens ha deixat escoltar un parell de cançons com són 'El Viatge' i 'Seguiré cantant', que s'han convertit en tota una declaració d'intencions i expliquen molt bé qui són i de com viuen la música. Els40 hem pogut saber que encara tenen una cançó més preparada abans de la publicació del nou treball, 'La primavera' serà el quart tema que el grup català estrenarà tot just coincidint amb el naixement de les primeres flors de la tan esperada i desitjada per tots nova estació de l'any. Després d'això, arribarà el nou disc que els tornarà a portar de gira per tot el territori català.

  • lletra: ho canviarem tot

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40