‘Festivals x la Cultura Segura’ organitza un concert al Palau Sant Jordi per a 5.000 espectadors

Els Love Of Lesbian serà la banda encarregada de tocar en aquesta prova pilot, que es durà a terme el 27 de març

‘Festivals x la Cultura Segura’ organitza un concert al Palau Sant Jordi per a 5.000 espectadors

Santi Balmes de 'Love Of Lesbian' en el Sonorama 2019 / Getty / Ricardo Rubio/Europa Press

Després de l'èxit de l'assaig realitzat a l'Hospital Germans Tries i Pujol juntament amb l'Apolo i el Primavera Sound, desenes d'organitzacions entre les que trobem el Canet Rock, el Festival Cruïlla, l'Acadèmia de la Música Catalana o l'Associació de Promotors, Representants i Mànagers de Catalunya (ARC), entre molts altres, s'han ajuntat per a crear l'associació 'Festival x la Cultura Segura', amb l'objectiu de fer una prova pilot d'un concert multitudinari que pugui establir un protocol per a la celebració d'esdeveniments en el context actual.

La plataforma ha anunciat el concert dels Love Of Lesbian al Palau Sant Jordi el proper 27 de març, amb 5.000 persones de públic i sense distància social. Això sí, l'organització repartirà mascaretes FFP2 a tots els assistents i es faran tests massius previs al mateix dia de l'esdeveniment.

Entre les mesures que es prendran per portar a terme el concert és que l'accés al recinte serà exclusivament amb un resultat negatiu a un test d'antígens previ, realitzat per un equip mèdic especialitzat. A més a més també es prendrà la temperatura corporal als accessos i tots els assistents seran identificats amb les seves dades personals. Una altra dada importat és que al concert només hi podran accedit majors d'edat, i que no superin els 65 anys d'edat.

‘Festivals x la Cultura Segura’ organitza un concert al Palau Sant Jordi per a 5.000 espectadors

La banda encarregada de posar la música en aquesta prova pilot, que permetrà a Barcelona convertir-se en un referent mundial en el disseny, execució i avaluació de protocols d'accés per esdeveniments, són els Love Of Lesbian. La formació tocaran en suport del projecte Festivals x la Cultura Segura, i repassaran cançons de la seva trajectòria, abans de publicar 'V.E.H.N.', el seu nou àlbum que sortirà el proper 16 d'abril. i que ja coneixem algunes cançons, com la darrera que han compartit, amb la col·laboració de l'Enrique Bunbury.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad