‘Festivals x la Cultura Segura’ organitza un concert al Palau Sant Jordi per a 5.000 espectadors

Els Love Of Lesbian serà la banda encarregada de tocar en aquesta prova pilot, que es durà a terme el 27 de març

Santi Balmes de 'Love Of Lesbian' en el Sonorama 2019 / Ricardo Rubio/Europa Press (Getty)

Després de l'èxit de l'assaig realitzat a l'Hospital Germans Tries i Pujol juntament amb l'Apolo i el Primavera Sound, desenes d'organitzacions entre les que trobem el Canet Rock, el Festival Cruïlla, l'Acadèmia de la Música Catalana o l'Associació de Promotors, Representants i Mànagers de Catalunya (ARC), entre molts altres, s'han ajuntat per a crear l'associació 'Festival x la Cultura Segura', amb l'objectiu de fer una prova pilot d'un concert multitudinari que pugui establir un protocol per a la celebració d'esdeveniments en el context actual.

La plataforma ha anunciat el concert dels Love Of Lesbian al Palau Sant Jordi el proper 27 de març, amb 5.000 persones de públic i sense distància social. Això sí, l'organització repartirà mascaretes FFP2 a tots els assistents i es faran tests massius previs al mateix dia de l'esdeveniment.

Entre les mesures que es prendran per portar a terme el concert és que l'accés al recinte serà exclusivament amb un resultat negatiu a un test d'antígens previ, realitzat per un equip mèdic especialitzat. A més a més també es prendrà la temperatura corporal als accessos i tots els assistents seran identificats amb les seves dades personals. Una altra dada importat és que al concert només hi podran accedit majors d'edat, i que no superin els 65 anys d'edat.

La banda encarregada de posar la música en aquesta prova pilot, que permetrà a Barcelona convertir-se en un referent mundial en el disseny, execució i avaluació de protocols d'accés per esdeveniments, són els Love Of Lesbian. La formació tocaran en suport del projecte Festivals x la Cultura Segura, i repassaran cançons de la seva trajectòria, abans de publicar 'V.E.H.N.', el seu nou àlbum que sortirà el proper 16 d'abril. i que ja coneixem algunes cançons, com la darrera que han compartit, amb la col·laboració de l'Enrique Bunbury.