Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

La Júlia Molins ens presenta el seu alter ego musical com a Júlia Mills i tots els detalls d’aquest projecte musical

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

En una nova entrevista a través del nostre Instagram parlem amb la Júlia Mills, que és l'alter ego musical de la Júlia Molins, actriu que coneixem per papers a sèries com 'Sé quién eres', 'Cites' o 'Valeria' entre d'altres. La Júlia ha cantat des de ben petita i fa gairebé 15 anys que es va començar a formar: "Als onze anys començo a anar l' 'Escola Memory' de teatre musical, feia cant i interpretació. Als 18 anys vaig estudiar a la 'Nancy Tuñon' i vaig començar a fer feines d'interpretació i la vessant de cantant va quedar una mica apartada. En els últims dos anys vaig tornar a cantar i fer cançons i els amics em van encoratjar a tirar-ho endavant i va ser quan vaig decidir professionalitzar-me en aquesta vessant també".

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

Al desembre del 2020 va debutar amb 'Cor Petit', el seu primer senzill: "la cançó va sortir d'una ruptura i la vaig fer en 5 minuts, va sortir de cop". Al febrer publicava 'Groc', el seu segon senzill i està preparant el tercer, que va gravar al juny i estan canviant coses amb el seu productor però té la idea de que surti aquesta primavera. "En els últims mesos he estat escrivint més, va a etapes, ja que a vegades no tinc ganes d'escriure i no em vull forçar" ens explica l'artista sobre el seu procés compositiu. "M'agradaria fer més cançons, no tinc clar si les cançons que vinguin sortiran en un EP o anar publicant senzills com fins ara. Tinc pensat fer-ne més, tinc moltes idees, el projecte seguirà creixent segur".

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

Sobre el nom de Júlia Mills, ens explica que: "Em va sortir canviar-me el nom, ja que com a Júlia Molins la gent m'associava a la meva vessant d'actriu, però em venia de gust fer aquest alter ego de cantant. La Júlia Mills explica a les cançons coses meves personals, i és una forma de distanciar-me de la Júlia Molins, que interpreta diferents papers com a actriu". La cantant té clar la diferència entre pujar a un escenari com a cantant que com a actriu: "És molt diferent sortir a un escenari a cantar les teves cançons que interpretar un paper, m'imagino fent concerts i em fa una mica de vertigen".

En aquest procés musical té molt a veure la figura del Pol Prats: "el vaig conèixer en un concert de Ginestà. Jo tenia les meves cançons gravades per mi, ell és músic i ens vam anar passant coses, no tenia molt clar com volia sonar, m'agradava la música del Ferran Palau o de La Oreja De Van Gogh, però no tenia clar com volia que sonés el meu projecte. Va haver-hi un moment que vam començar a buscar estudi de gravació i la Paula Ribó (Rigoberta Bandini) em va recomanar al Stefano Macarrone d'Abuelito Studios i ens vam entendre molt bé".

Quan la Júlia Mills va publicar 'Cor Petit' tenia la por que potser no agradés a la gent: "al principi tens aquesta sensació, però cada cop estic més segura i amb ganes de publicar més cançons que m'agradin a mi i que passi el que hagi de passar".


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?