Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

La Júlia Molins ens presenta el seu alter ego musical com a Júlia Mills i tots els detalls d’aquest projecte musical

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

En una nova entrevista a través del nostre Instagram parlem amb la Júlia Mills, que és l'alter ego musical de la Júlia Molins, actriu que coneixem per papers a sèries com 'Sé quién eres', 'Cites' o 'Valeria' entre d'altres. La Júlia ha cantat des de ben petita i fa gairebé 15 anys que es va començar a formar: "Als onze anys començo a anar l' 'Escola Memory' de teatre musical, feia cant i interpretació. Als 18 anys vaig estudiar a la 'Nancy Tuñon' i vaig començar a fer feines d'interpretació i la vessant de cantant va quedar una mica apartada. En els últims dos anys vaig tornar a cantar i fer cançons i els amics em van encoratjar a tirar-ho endavant i va ser quan vaig decidir professionalitzar-me en aquesta vessant també".

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

Al desembre del 2020 va debutar amb 'Cor Petit', el seu primer senzill: "la cançó va sortir d'una ruptura i la vaig fer en 5 minuts, va sortir de cop". Al febrer publicava 'Groc', el seu segon senzill i està preparant el tercer, que va gravar al juny i estan canviant coses amb el seu productor però té la idea de que surti aquesta primavera. "En els últims mesos he estat escrivint més, va a etapes, ja que a vegades no tinc ganes d'escriure i no em vull forçar" ens explica l'artista sobre el seu procés compositiu. "M'agradaria fer més cançons, no tinc clar si les cançons que vinguin sortiran en un EP o anar publicant senzills com fins ara. Tinc pensat fer-ne més, tinc moltes idees, el projecte seguirà creixent segur".

Júlia Mills: “És molt diferent sortir a un escenari i cantar les teves cançons que interpretar un paper"

Sobre el nom de Júlia Mills, ens explica que: "Em va sortir canviar-me el nom, ja que com a Júlia Molins la gent m'associava a la meva vessant d'actriu, però em venia de gust fer aquest alter ego de cantant. La Júlia Mills explica a les cançons coses meves personals, i és una forma de distanciar-me de la Júlia Molins, que interpreta diferents papers com a actriu". La cantant té clar la diferència entre pujar a un escenari com a cantant que com a actriu: "És molt diferent sortir a un escenari a cantar les teves cançons que interpretar un paper, m'imagino fent concerts i em fa una mica de vertigen".

En aquest procés musical té molt a veure la figura del Pol Prats: "el vaig conèixer en un concert de Ginestà. Jo tenia les meves cançons gravades per mi, ell és músic i ens vam anar passant coses, no tenia molt clar com volia sonar, m'agradava la música del Ferran Palau o de La Oreja De Van Gogh, però no tenia clar com volia que sonés el meu projecte. Va haver-hi un moment que vam començar a buscar estudi de gravació i la Paula Ribó (Rigoberta Bandini) em va recomanar al Stefano Macarrone d'Abuelito Studios i ens vam entendre molt bé".

Quan la Júlia Mills va publicar 'Cor Petit' tenia la por que potser no agradés a la gent: "al principi tens aquesta sensació, però cada cop estic més segura i amb ganes de publicar més cançons que m'agradin a mi i que passi el que hagi de passar".


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad