El Clownia ajornat fins al 2022

El festival de Txarango torna a endarrerir la seva edició un any més

El Clownia ajornat fins al 2022

El Clownia s'ajorna al 2022 / Halley Records

El festival que des del 2014 organitza Txarango a Sant Joan de les Abadesses ha hagut d'ajornar la seva setena edició per segon vegada consecutiva i se celebrarà del 23 al 26 de juny de 2022.

Les circumstàncies actuals no permeten poder adaptar aquest esdeveniment tan especial, basat en la proximitat entre el públic i els artistes, amb el nombre d'entrades venudes, i que ja havien exhaurit. Les restriccions ara com ara impossibiliten mantenir el model que fa únic al Clownia, amb diversos escenaris, una programació coral enllaçada en horaris, pròxim, i alhora mantenir els espais desinfectats perquè tothom pogués gaudir de l'esperat esdeveniment amb total seguretat, així com tampoc poder mantenir l'espai d'acampada obert.

El 2020 el Clownia només va confirmar la presència dels Txarango a sobre de l'escenari, un concert que formava part de la seva gira de comiat. I com a la resta de dates, també havien penjat el cartell d'entrades exhaurides. Aquest 2021, data a què s'havia ajornat el festival en un primer moment, encara hi havia els Txarango en el cartell com a única formació programada. Avui l'organització ha anunciat que torna a ajornar el festival, aquest cop fins a l'estiu del 2022, i els del Ripollès seguiran confirmats, amb tota l'esperança i el mateix esperit de sempre, en el cartell d'aquesta setena edició que encara no s'ha pogut realitzar.

Des del Clownia afirmen que tota persona que hagi comprat entrades, podrà assistir a la setena edició del festival que se celebrarà el 2022. En canvi, a qui no hi pugui assistir aleshores, podrà sol·licitar el retorn de l'import de les entrades a través de la seva web (www.clowniafestival.cat) i de codetickets a través d'un correu electrònic. El temps per demanar el reemborsament és el mateix de la resta de la gira de comiat de la formació. Un cop es dipositi l'import de les entrades retornades, aquestes tornaran a estar a la venda per poder assistir al Clownia 2022 quan s'anunciï la programació completa


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    Becky G habla de sus raíces en LOS40 Global Show. La artista se ha convertido en toda una estrella internacional. Dani Martín se indigna tras el robo de su guitarra. Ana Mena se despide de su gira por todo lo alto. Conocemos más detalles del nuevo álbum de Taylor Swift.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad