Les Macedònia diuen adéu amb dos concerts

Totes les fruites que hi han format part en aquest anys actuaran aquest cap de setmana

Les Macedònia diuen adéu amb dos concerts

Les quatre generacions del grup infantil Macedònia en aquest 20 anys / DiscMedi/Bau

El passat mes de gener havien de dir l'adéu definitiu com a formació, però les restriccions i les mesures de seguretat que demanava el PROCICAT van fer impossible que el grup infantil català més popular durant les darreres dues dècades pogués pujar a sobre de l'escenari.

Ara bé, aquest cap de setmana sí que ho faran. Els últims dos concerts de les Macedònia tindran lloc aquest cap de setmana 20 i 21 de març. Totes les fruites dels darrers vint anys hi seran present. I no només això, les quatre generacions de fruites participaran d'aquests dos concerts previstos al Recinte Firal Espai Tolrà de Castellà del Vallès.

Tothom que tenia entrades pels concerts del mes de gener podran accedir al concert d'aquest dissabte i diumenge, respectivament, amb el primer o segon dia de concerts que havien comprat a inicis del 2021.

Amb l'eslògan "Macedònia, el primer concert de la teva vida" van defendre la bandera tutti-frutti durant dues dècades. Quatre generacions de fruites que han posat banda sonora a llars i centenars de milers d'infants amb les seves cançons que van pretendre distanciar-se del concepte animació infantil per convertir-se en la girlband dels més petits. Oferint un tracte directe als infants com ho farien als joves, tot i que les temàtiques de què cantaven anaven pensades per a infants entre 6 i 12 anys. Com deien, les Macedònia ens han donat música per a la primera adolescència durant vint anys.
Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad