Els Kids from Mars fan un gir al seu so amb 'Bájame a la Tierra'

El duet acaba d'estrenar el primer tast del seu àlbum debut amb la Pavvla com a protagonista

L'Òscar i el Roger són els joves blanencs darrere del projecte Kids from Mars. Amb tan sols quinze anys es van plantar a l'escena indie per a revolucionar-la amb el seu primer tema 'August'. La maduresa musical del seu projecte, l'energia a l'hora de trepitjar l'escenari i el fet de saber estar, com si fes anys que fessin, els va posar en el punt de mira. Dos anys més tard, carreguen a l'esquena dos EPs, l'experiència d'haver actuat a alguns grans festivals del país, havent rebut el premi Talent Gironí del Festival Strenes pel seu concert al festival i la seva nominació a Millor Artista Revelació als Premis ARC.

Amb 'Frifri', 'Copas' i 'Oro' van fer un gir a la seva música usant l'espanyol a les seves lletres i una sonoritat pròxima a gèneres urbans, com el trap, per culminar un viatge lògic que ha quedat palès amb les darreres cançons dels Kids from Mars.

Els dos joves han començat el 2021 amb la ment posada en aquesta primavera. Els nens de Mart publicaran el seu primer àlbum de debut, tot coincidint amb l'arribada a la majoria d'edat, els 18. Aquest serà el títol que farà honor a la seva arribada a la vida adulta.

Ara com ara, ens han avançat que les seves noves cançons sonaran en espanyol i anglès, tot barrejat entre els talls del nou disc. El primer tast d'aquest nou projecte dels blanencs s'anomena 'Bájame a la Tierra', on es fa evident un canvi de sonoritat, que els torna a les seves primeres passes més indies, deixant enrere el so urbà de les seves anteriors cançons i abraçant nous ritmes ballables amb què ens han tornat a sorprendre. El videoclip està protagonitzat per l'actiu catalana Paula Jornet, una celebritat catalana a les xarxes i coneguda com a Pavvla.

De ben segur que aquest any tindràs l'oportunitat de viure un remolí d'energia, força i espectacle amb el seu directe.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40