Tipus suite, el més nou dels Manel

Després de sorprendre amb una cançó inèdita fa quinze dies, tornen amb una de nova

Els Manel presenten Tipus suite / Mireia Grau

Dues setmanes després del llançament de l'impactant L'amant malalta, Manel publica avui Tipus suite, que estarà disponible a totes les plataformes digitals a partir de les 18:00 h. El Quartet de Barcelona torna amb el que sembla una cançó més fàcil i lleugera aparentment, amb una tornada addictiva per sorprendre als seus seguidors.

Juntament amb la tercera cançó inèdita "La jungla" que sortirà pròximament, les dues cançons publicades per Manel en les darreres setmanes, passaran a formar part de l'EP L'amant malalta. Es publicarà com a disc de vinil de 7 polzades i edició limitada el 16 d'abril. A més, Tipus Suite ve amb un videoclip dirigit per Antonina Obrador i rodat a Felanitx (Mallorca), amb màgia i humor per descobrir imatges de danses tradicionals que contrasten amb sons contemporanis.

Després de situar-se en el primer lloc de les llistes de vendes (físic i en streaming) amb Per la bona gent (2019), Manel es van convertir en l'únic grup o artista de la història que ho assolia de manera consecutiva amb quatre discos cantats en català. El grup va reprendre l'activitat aquest 2021 i no han parat de vendre entrades, darrerament a Terrassa, Sant Cugat, Madrid, València o Girona. La seva gira de concerts viurà aviat un punt d'inflexió amb dos concerts consecutius que se celebraran a la plaça de braus de Barcelona el 9 i el 10 d'abril, amb les entrades també exhaurides.

Juntament amb la tercera cançó inèdita "La jungla", les dues cançons publicades per MANEL les dues darreres setmanes passaran a formar part de l'EP. L'EP es dirà L'amant malalta i es publicarà com a disc de vinil de 7 polzades nombre de llançaments. La versió es publicarà el 16 d’abril. A més, la Tipus Suite també està equipada amb un videoclip dirigit per Antonina Obrador i rodat a Felanitx (Mallorca), amb màgia i humor per descobrir imatges de danses tradicionals i produïdes estrictament El contrast entre sons contemporanis.

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40