Els OR (O-Erra) publiquen ‘Imaginari’, el seu tercer àlbum

En aquest nou disc la formació de Manacor ens presenta 10 noves cançons amb que s’endinsen encara més a la música electrònica

OR (O-Erra) / OR (O-Erra)

La formació de Mallorca OR (O-Erra) ha publicat 'Imaginari'. El seu tercer disc amb 10 cançons. En aquest disc el grup s'ha endinsat en el món de l'electrònica d'una manera més clara, respecte les seves anteriors referències discogràfiques. A més a més en aquest àlbum s'aposta per experimentar amb textures i noves sonoritats, agafant pinzellades subtils de la música urbana i utilitzant una producció que trenca amb les tendències que predominen a l'escena de la música balear. Això sí, la banda segueix fidel a la seva essència, mantenint melodies que els caracteritzen i que representen la seva proposta musical.

A 'Imaginari' hi trobem les col·laboracions del Joan Dausà i la Mireia Flores d'OMBRA. A la cançó 'Respirar', que van publicar com a avançament a principis de març, es tracta la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i ens interpel·len a posar-nos a la pell de la persona que ha de fugir de casa seva per sobreviure, lluitant amb els prejudicis de la gent del lloc a on arriba.

En global 10 noves cançons que arriben dos anys després de 'En Veu baixa (2019)', el que era el seu segon disc. OR (O-Erra) consoliden amb 'Imaginari' una aposta musical de les més potents al panorama balear i de les més prometedores.