Vienna: “Nosaltres sempre estem debatent, els dos pensem molt diferent i això fa créixer el grup“

La banda d'Alacant estrena disc "Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes" a ELS40

Vienna: “Nosaltres sempre estem debatent, els dos pensem molt diferent i això fa créixer el grup“

El grup acaba d'estrenar "Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes", un títol contundent i que s'inspira en un vers de Pere Gimferrer, del poema Sistemes. El títol fa referència a tot allò que podrem trobar en el disc, les lletres són una reflexió sobre els records que anem acumulant al llarg de la nostra vida o, simplement, n'és el relat. Els Vienna tocant molts estils en aquest disc, del pop mediterrani, a la ranxera però si intenteu posar etiquetes no les trobareu "fem pop, i això és un estat mental" afirmen l'Arturo i en Pau, els caps pensants darrere el grup.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de VIENNA (@grup_vienna)

El disc és una experiència pop nascuda a la ciutat d'Alacant amb col·laboracions conegudes ja com La Fúmiga, El Diluvi, Pep Mirambell o Malifeta. Les inèdites són Jo Jet i Maria Ribot al tema "Aquell món distint", Ariox a "Obertura en Emaj" i Sara Vera a "Y seré", única cançó en castellà del treball. Tot i el gruix de grups i cantants arribats de València pels Vienna aquesta no és tant una època daurada pel pop "simplement hem passat de no tenir pop, a tenir una mica que sigui mainstream" aclareixen a una entrevista amb ELS40.

L'Arturo i Pau estan en un moment excepcional de creativitat i no paren de crear nous èxits "la font d'idees no s'ha acabat, està més viu que mai" afirmen. Ara fa un any van estar als estudis d'ELS40 presentant el seu primer EP "Hem trobat pis per llogar" i cançons com "Per un grapat de dòlars" van començar a sonar per la ràdio a tota Catalunya. Durant tot l'any de pandèmia han estat treballant en la publicació final dels 11 himnes inèdits que els torna a posar en l'òrbita pop del moment al nostre país.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad