David Otero: "Vaig conèixer els Taburete colant-los a ELS40 Music Awards de Barcelona"

El madrileny estrena 'Otero y yo', el seu nou àlbum ple de col·laboracions

David Otero: "Vaig conèixer els Taburete colant-los a ELS40 Music Awards de Barcelona"

El David Otero ha tornat al popular estudi Toresky d'ELS40 on de seguida ha volgut recordar les multitudinàries actuacions que hi havia fet. El madrileny ha vingut a presentar el seu nou disc Otero y yo una retrospectiva de la seva carrera musical vista en l'època actual i ben acompanyat d'amics en unes noves versions que ens fan viatge des d'El Canto del Loco, passant per El Pescao fins a arribar a l'era David Otero.

L'entrevista ha servit per donar veu al músic que ha volgut explicar el moment que viu ara i com ha arribat a publicar aquest treball on es versiona a ell mateix tot col·laborant amb altres artistes amics seus com el Dani Fernández, la Georgina, l'Ana Guerra, el Luís Cepeda, els Arnau Griso, el Nil Moliner o els Taburete, entre altres.

L'Otero no ha pogut evitar fer ús de la seva memòria per recordar moments divertits amb el Víctor de la Torre i la ràdio, com per exemple, el dia que va conèixer el Nil Moliner amb Els Catarres o la nit que va colar els Taburete a ELS40 Music Awards a Barcelona.

Ha aprofitat també l'avinentesa per fer una crida on proposa al Pablo López fer una col·laboració plegats. El David Otero ha assegurat que no li ha dit a ell directament, i que aprofita l'entrevista per rebre una resposta del malagueny. Tindrem resposta a la proposta del David cap al Pablo?

No pots deixar de veure l'acústic d'una de les cançons del seu 'Peter Pan' al nostre plató.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad