El Salva Racero publica una nova versió d’una de les cançons del disc ‘Immortals’

Es tracta de 'Torno a Respirar', que compta amb la col·laboració de la Laura Vall

El Salva Racero publica una nova versió d’una de les cançons del disc ‘Immortals’

Salva Racero / Salva Racero

El Salva Racero publica una nova versió de 'Torno a Respirar', una de les cançons del seu primer disc en solitari 'Immortals'. La peça parla de l'anhel a tornar a respirar en una cançó universal, que compta amb la col·laboració de la Laura Vall, duet produït entre Catalunya i Califòrnia, una forma de reivindicar que en temps de distàncies i ganes d'estar a prop, la música pot unir continents i kilòmetres de distància. La producció de 'Torno a Respirar' està sota les mans del Xasqui Ten, que també es va encarregar de la producció del disc de debut en solitari del cantant català.

'Immortals' va ser la primera referència musical en solitari del Salva, que arribava uns anys després de la sortida del músic del mític grup Lax'n'Busto, formació de la qual va ser el cantant entre el 2006 i el 2016, recorrent milers d'escenaris i localitats.

Per la seva banda, la Laura Vall és una cantant manresana que triomfa a Califòrnia amb la seva música, amb la que va ser premiada com a cantant de l'any a Hollywood i la prestigiosa cadena KCRW, formant part de diverses formacions musicals. La Laura va marxar fa uns anys a provar sort i tot i que venia del món del jazz, va acabar sentint-se còmode en la música alternativa. A més a més, la músic ha compartit escenari amb artistes com Stevie Wonder.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad