Netflix s'espavila i estrenarà “Els Mitchell contra les màquines” la primera pel·lícula doblada al català

La plataforma en streaming incorpora per fi el doblatge en llengua catalana

Netflix

Netflix estrenarà "Els Mitchell contra les màquines" la seva primera pel·lícula doblada en llengua catalana / Foto per Phil Barker/Future Publishing via Getty Images

La pel·lícula d'animació "Mitchell contra les màquines" s'estrenarà a Netflix el pròxim 30 d'abril i per primera vegada incorpora el doblatge en català a les seves opcions d'idiomes. Aquest serà el primer film que es podrà escoltar en llengua catalana i també llegir en subtítols a la plataforma en streaming, una producció que fa mesos que espera la seva estrena, però que la pandèmia ha posposat en diverses ocasions.

La notícia ha revolucionat les xarxes i comptes com Doblatge Català (@DoblatgeCatala) que fa mesos que reclamen a la plataforma més contingut en català ho han celebrat i de fet han penjat el tràiler íntegrament en llengua catalana a les seves xarxes socials.

"Els Mitchell contra les màquines" ha fet el seu primer avançament en format de tràiler i ja es pot veure i saber el contingut de la nova proposta de Netflix. La pel·lícula és una comèdia de ciència-ficció, on la família coneguda com a Mitchell haurà de salvar el planeta d'una revolució del món tecnològic robòtic contra els éssers humans. Una comèdia genial per veure amb els més menuts de la casa on els Mitchell proposen una estona ben entretinguda

El film ve de les mans d'en Phil Lord i Christopher Miller, responsables i creadors d'èxits com Spider-Man: Un nou univers o les dues pel·lícules de Lego. Netflix continua omplint el seu catàleg amb pel·lícules d'animació pels més petits de la casa (i no tan petits), un dels seus últims èxits va ser 'Más allá de la luna' on Aitana posava la veu a la banda sonora.

Segueix-nos al nostre canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad