ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

Ens visita el Toni S. ‘Panxo’, líder de la formació, per presentar-nos ‘Llepolies’, que s’ha situat entre els 10 àlbums més venuts al territori espanyol

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

'Llepolies' és el tercer disc de la banda, que arriba després de 'Tempestes vénen del sud' i 'Raval', i després de més d'un any de silenci: "Necessitàvem parar i teníem ganes de fer aquest disc com l'hem fet, sense pressa, sense saber quan el publicaríem i sense un calendari predefinit". Tot i això ens explica que un cop acabada la darrera gira ja va començar a preparar el nou treball. "Ens vam plantejar si esperar-nos a publicar el disc a la següent tardor o ara, però al final pensem que lo millor era fer-ho ara", sobre si la pandèmia ha canviat els plans de 'Llepolies', que és un sinònim de llaminadures, una paraula que va molt associada a la infantesa, la diversió i els colors, un bon paraigües conceptual amb l'esperit que està fer el disc.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ZOO POSSE (@zooposse)

Segons els ZOO aquest és el millor disc de la banda, però pel que fa al procés de creació, que s'ha fet de forma molt més coral, amb més recursos i fet sota les condicions que qualsevol grup voldria fer un disc. A més a més 'Llepolies' s'ha publicat sota el segell de 'Zoo Records', el seu propi segell: "en aquests anys hem anat creant una família professional que engloba tots els àmbits d'un projecte musical, i teníem ganes de provar de fer un segell propi, i tenir el control total de l'àlbum, i també del nostre 'merchan'".

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

En el disc hi trobem les col·laboracions de la Jazzwoman, Marala o de SFDK, que apareixen a la cançó 'Sereno': "la col·laboració amb SFDK sorgeix després de conèixer-nos en alguns festivals que hem coincidit. Aquesta col·laboració s'ha fet conjuntament, que és com acostumen a treballar ells, fet de forma coral, va ser una experiència molt bonica". Els SFDK porten més de trenta anys a l'escena musical, sobre si els ZOO es veuen també 30 anys sobre els escenaris el Panxo és clar: "Sincerament no em veig 23 anys més, ja que tinc 38 anys i quan la banda tingues 30 jo en tindria 60".

La formació està a pocs dies de obrir la seva gira a la Telecogresca de Barcelona, el proper 10 d'abril, serà el seu primer concert des que va aparèixer la Covid-19: "Sospitem que serà estrany, però per a nosaltres lo primordial és poder treballar i fer concerts".

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

El disc s'ha situat entre els deu àlbums més venuts a l'estat espanyol: "Crec que en aquesta pandèmia la gent generalment s'ha conscienciat més en apostar econòmicament pels projectes culturals que els hi agraden".

Amb el patrocini de Hard Rock Café Barcelona


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • Lo Que Me Dé la Nota

    Artistas olvidados

  • Hoy en los40

    LOS40 supera el medio millón de suscriptores en Youtube. Xuso Jones confiesa a Karin Herrero cuánto cobró por su vídeo en el McAuto. Belén Aguilera comparte un adelanto de su nuevo videoclip. Elton John cancela sus conciertos tras dar positivo en COVID.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad