ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

Ens visita el Toni S. ‘Panxo’, líder de la formació, per presentar-nos ‘Llepolies’, que s’ha situat entre els 10 àlbums més venuts al territori espanyol

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

'Llepolies' és el tercer disc de la banda, que arriba després de 'Tempestes vénen del sud' i 'Raval', i després de més d'un any de silenci: "Necessitàvem parar i teníem ganes de fer aquest disc com l'hem fet, sense pressa, sense saber quan el publicaríem i sense un calendari predefinit". Tot i això ens explica que un cop acabada la darrera gira ja va començar a preparar el nou treball. "Ens vam plantejar si esperar-nos a publicar el disc a la següent tardor o ara, però al final pensem que lo millor era fer-ho ara", sobre si la pandèmia ha canviat els plans de 'Llepolies', que és un sinònim de llaminadures, una paraula que va molt associada a la infantesa, la diversió i els colors, un bon paraigües conceptual amb l'esperit que està fer el disc.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ZOO POSSE (@zooposse)

Segons els ZOO aquest és el millor disc de la banda, però pel que fa al procés de creació, que s'ha fet de forma molt més coral, amb més recursos i fet sota les condicions que qualsevol grup voldria fer un disc. A més a més 'Llepolies' s'ha publicat sota el segell de 'Zoo Records', el seu propi segell: "en aquests anys hem anat creant una família professional que engloba tots els àmbits d'un projecte musical, i teníem ganes de provar de fer un segell propi, i tenir el control total de l'àlbum, i també del nostre 'merchan'".

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

En el disc hi trobem les col·laboracions de la Jazzwoman, Marala o de SFDK, que apareixen a la cançó 'Sereno': "la col·laboració amb SFDK sorgeix després de conèixer-nos en alguns festivals que hem coincidit. Aquesta col·laboració s'ha fet conjuntament, que és com acostumen a treballar ells, fet de forma coral, va ser una experiència molt bonica". Els SFDK porten més de trenta anys a l'escena musical, sobre si els ZOO es veuen també 30 anys sobre els escenaris el Panxo és clar: "Sincerament no em veig 23 anys més, ja que tinc 38 anys i quan la banda tingues 30 jo en tindria 60".

La formació està a pocs dies de obrir la seva gira a la Telecogresca de Barcelona, el proper 10 d'abril, serà el seu primer concert des que va aparèixer la Covid-19: "Sospitem que serà estrany, però per a nosaltres lo primordial és poder treballar i fer concerts".

ZOO: “La infantesa, la diversió i els colors són un bon concepte per a l’esperit de ‘Llepolies’”

El disc s'ha situat entre els deu àlbums més venuts a l'estat espanyol: "Crec que en aquesta pandèmia la gent generalment s'ha conscienciat més en apostar econòmicament pels projectes culturals que els hi agraden".

Amb el patrocini de Hard Rock Café Barcelona


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad