Descobreix Subliminal, el nou so de l'escena urbana en català

'Presumit' és la primera cançó que descobrim del Badaloní a ELS40

Descobreix Subliminal, el nou so de l'escena urbana en català

Gravació del videoclip de Subliminal 'Presumit' / Wikolia Music

Et descobrim el nou so urbà en català de la ma de Subliminal, una alenada d'aire fresc en una escena que cada cop està agafant més volada al país.

'Presumit' és el single que obrirà el seu àlbum, de mateix títol i que descriu la vida ideal somiada per Subliminal mitjançant el personatge que, tot i tenir un ego important i que s'atribueix als cantants d'aquest gènere, es presenta al públic amb un to divertit i despreocupat.

Portada 'Presumit' de Sublimnal / Wikolia Music

El 'Presumit' de la història vol transmetre un missatge clar: tot va bé per a ell, encara que el camí tingui dificultats. Per això es mostra despreocupat perquè, per què preocupar-se si tot va bé.

Sublimnal, a través del seu presumit marca un estil únic que el fa destacar entre d'altres artistes del gènere, amb una clara influència de trap americà, afrobeat, pop i reggaeton.El ritme ens transporta a un ambient de felicitat ininterrompuda. La lletra de la cançó, a part de presentar el personatge, està carregada de seguretat i confiança. Ho demostra amb frases on l'artista ens fa veure que pràcticament la decisió de triomfar no l'ha pres ell, sinó que és cosa del destí.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad