Descobreix Subliminal, el nou so de l'escena urbana en català

'Presumit' és la primera cançó que descobrim del Badaloní a ELS40

Gravació del videoclip de Subliminal 'Presumit' / Wikolia Music

Et descobrim el nou so urbà en català de la ma de Subliminal, una alenada d'aire fresc en una escena que cada cop està agafant més volada al país.

'Presumit' és el single que obrirà el seu àlbum, de mateix títol i que descriu la vida ideal somiada per Subliminal mitjançant el personatge que, tot i tenir un ego important i que s'atribueix als cantants d'aquest gènere, es presenta al públic amb un to divertit i despreocupat.

Portada 'Presumit' de Sublimnal

Portada 'Presumit' de Sublimnal

El 'Presumit' de la història vol transmetre un missatge clar: tot va bé per a ell, encara que el camí tingui dificultats. Per això es mostra despreocupat perquè, per què preocupar-se si tot va bé.

Sublimnal, a través del seu presumit marca un estil únic que el fa destacar entre d'altres artistes del gènere, amb una clara influència de trap americà, afrobeat, pop i reggaeton.El ritme ens transporta a un ambient de felicitat ininterrompuda. La lletra de la cançó, a part de presentar el personatge, està carregada de seguretat i confiança. Ho demostra amb frases on l'artista ens fa veure que pràcticament la decisió de triomfar no l'ha pres ell, sinó que és cosa del destí.

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40