Curricé: “’Esforç’, ‘Dedicació’ i ‘Constància’ són tres paraules que porto tatuades i que em defineixen”

Després de passar per la darrera edició de ‘La Voz’, el cantant ens presenta ‘Salvaje’, el seu nou àlbum

Curricé: “’Esforç’, ‘Dedicació’ i ‘Constància’ són tres paraules que porto tatuades i que em defineixen”

El Curricé porta molts anys en el món de la música, s'hi va començar a endinsar amb Youtube, on poc a poc va anar aglutinant molt seguidors, que seguien les seves cançons i covers, però va ser al 2020, amb la participació al concurs La Voz, que la seva carrera musical va rebre un fort impuls, fet que li ha permès publicar 'Salvaje': "Tenia moltes ganes de treure aquestes 10 històries i de que la gent les pogués escoltar. No paro mai de reinventar-me, però aquest disc és com un inici, com un primer disc d'aquesta nova etapa", i és que el músic ja havia publicat alguns àlbums abans d'aquesta experiència.

Sobre la seva experiència al concurs, el Curricé ens confesa que: "És diferent entrar a un programa com La Voz quan ja tens un bagatge previ, hi ha molt de 'hate' a les xarxes socials, sobretot twitter, però sempre em quedo amb les coses bones". Però ell no deixarà de lluitar pel seu somni, de fet ens explica que les paraules que més el defineixen son 'Esforç', 'Constància' i 'Dedicació', paraules que també porta tatuat al seu cos.

Curricé: “’Esforç’, ‘Dedicació’ i ‘Constància’ són tres paraules que porto tatuades i que em defineixen”

Durant la seva carrera musical l'hem vist fent tot tipus d'estils, des del rap fins al heavy metal, ja que li encanten molts estils diferents i no s'hi veu encasellant-se només en un. "Me passat molt temps pensant que m'havia de definir entre un estil o un altre, però sóc molt curiós i m'he adonat que no cal que em defineixi en un estil musical en concret. Crec que he aconseguit 10 cançons que sota diferents estils els hi dono la meva essència. No hi ha un estil concret al disc, l'únic estil és 'Curricé'"

'Salvaje' arriba després de més de dos anys de treball de creació de les cançons: "He posat en aquest disc les meves pròpies composicions, tenia 40 cançons fetes i al final han entrat les 10 que volia, porto gairebé dos anys creant-les, abans fins i tot de passar pel concurs".

Ara comença l'etapa de presentar aquestes cançons en directe, un directe que sonarà diferent al disc. "La gira l'estem pensant d'una forma molt íntima, per poder descobrir com s'han creat les cançons, de forma totalment despullada, a guitarra i veu". És en aquest format que l'escoltem al final de l'entrevista amb una actuació de 'Tres minutos', una de les cançons del seu nou disc, tal i com va ser creada.

Amb el patrocini de Hard Rock Café Barcelona.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad