El grup valencià Tenda estrena el videoclip de ‘Fe Cega’

La jove banda de rock, grup revelació del Premis Ovidi, continua presentant temes del seu proper treball

El grup valencià Tenda estrena el videoclip de ‘Fe Cega’

'Fe Cega' parla del rebuig que projecta un sistema corrupte cap a unes certes persones amb una sensibilitat diferent. A vegades caiem en la temptació de pensar que la vida es basa en la llei del més fort i oblidem que l'objectiu de viure en societat és la bondat entre persones. El grup valencià Tenda no és un grup de rock fàcilment classificable o a què li vagi bé posar-se una etiqueta a l'ús. Potser perquè les cançons estan per sobre dels estils i, al mateix temps, es deixen veure les influències atemporals d´aquest grup format per quatre joves que no superen la vintena d'edat.

La banda canta en valencià i no és un posat, és el natural per a aquest grup d'artistes que tenen molt a dir tant en l'escena valenciana com en la de la resta de l´Estat. Guanyadors dels Premis Ovidi 2020 en la categoria de grup revelació, Tenda compta ja amb un disc debut de nom homònim al mercat. Una col·lecció de cançons que neixen del rock i el pop i que conformen una sonoritat plena amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes, i que combinen amb una veu melòdica, clara i nítida.

Les lletres parlen a cor obert i combinat amb la força de la joventut els fa imparables. Les composicions parlen de fets reals i imaginaris, d'aspectes íntims de la vida, de reflexions personals, de pors i esperances, de qüestions morals i filosòfiques, i molt més.

El grup explica com va funcionar la seva primera cançó que era una col·laboració amb el vocalista de Smoking Souls 'Tard parla de la infància, la llibertat de la innocència, i el record dels actes que ens fan ser el que som. Tot a través d'unes guitarres de sons potents, un baix i una bateria contundents que dirigeixen la progressió rítmica, i una veu melòdica que evoca sentiment durant tota la cançó. A més, la col·laboració de Carles Caselles remarca encara més l'originalitat i la força d'aquesta cançó'.

Avui estrenen nou videoclip 'Fe cega', el segon avançament del que serà el seu nou disc, un segon treball que veurà la llum després de l'estiu. Aquesta nova proposta arriba amb una bateria i un baix que marquen el pas amb cruesa, les guitarres es mouen entre la senzillesa melòdica i la duresa rítmica i la veu s'imposa com a guia d'aqueix viatge cap a l'oblit.

LLETRA 'fe cega'

Un àngel mor parlant amb Déu, demana perdó.

Va canviar el rumb, es va corrompre tant que oblidà la llum.

I és que de tant de temps vagant pel món dels vius buscant un àpex de pau, va trobar un fons tan brut, tan buit de tot sentit, que es va tallar les ales i...

Va caure, i no l'esperes més perquè no pensa tornar. Amb un silenci sord el vam deixar morir, i ara és un rostre més. Un entre tants.

Va patir l'abús de la cara cruel d'allò que som.

No va tindre opció que transformar en foc l'amor més pur.

I és que de tant de temps vagant pel món dels vius buscant un àpex de pau, va trobar un fons tan brut, tan buit de tot sentit, que es va trencar les ales i...

Va caure, i no l'esperes més perquè no pensa tornar. Amb un silenci sord el vam deixar morir, i ara és un rostre més. Un entre tants.


Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad