L'Emlan disposat a 'Romper el universo'

La nova cançó del cantant i Tik toker arriba carregada d'energia per canviar-ho tot

Emlan(LCM Records)

Ja fa un temps que coneixem l'Emlan, l'àlter ego de l'Arnau Moreno, el lleidatà que després d'uns anys treballant amb grups com Koers o La Pegatina, va debutar amb aquest projecte en solitari de la ma del seu amic Miki Núñez i 'Tira de la manta'.

Més endavant ens va presentar més cançons com 'Volveremos' o 'Aviones de papel', fins que va arribar el passat 2020 i ho va canviar tot. Llavors a més de fer cançons pels seus futurs llançaments o per altres artistes, va decidir explicar el seu dia a dia a Tik tok en forma de cançons. En molt poc temps va aconseguir superar els 800.000 seguidors i més d'11 milions de visualitzacions dels seus vídeos. Segur que en algun vídeo d'aquesta xarxa t'ha sortit una de les més virals:

Però aquest 2021 ens volia sorprendre amb novetats com la que estrena avui i que es diu 'A romper el universo', una cançó amb la que vol trencar amb tot aquest món de xarxes socials i cançons per consumir estil fast-food. És una proposició en la que ell mateix et convida a formar part de tot el que arribarà en un futur a la seva carrera, que tot just està començant.

  • LLETRA - A ROMPER EL UNIVERSO

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40